Foto: Shutterstoc

Har du netop fundet den lejlighed, du altid har gået og drømt om i København? Der er ingen tvivl om, at en lejlighed i København er utrolig dyr, hvorfor det kan være svært at få råd til den.

Det er særligt indskuddet, der er en omkostningsfuld post, og ofte er indskuddet på hele 50.000 kroner. Det er de færreste, der har den slags penge mellem hænderne her og nu, især ikke hvis man er studerende. Heldigvis kan du her i artiklen få en række gode råd til, hvordan man får råd til drømmelejligheden i København.    

Lån penge nemt og hurtigt online

Det er naturligvis en mulighed at låne penge, såfremt du gerne vil have råd til den lejlighed i København, du længe har gået og drømt om. Det er i dag hurtigt og nemt at optage et lån, og det er endda muligt at gøre online. Du skal blot indtaste dine kontakt- og bankoplysninger, og ofte vil man kunne få svar allerede inden for et par timer.

Det skal desuden nævnes, at du ikke engang behøver at stille sikkerhed for lånet – lån penge til din drømmelejlighed i København allerede i dag ved at søge online. Det er nemt, sikkert og hurtigt, og hvis du gerne vil finde det billigste og mest fordelagtige lån, er det vigtigt, at du sørger for at undersøge lånets ÅOP, der står for årlige omkostninger i procent.

Få hjælp af dine venner og familie med flytningen

Når du først har fået råd til at betale indskuddet, er der naturligvis en lang række andre poster, der også koster mange penge. Man skal eksempelvis have råd til møbler, og derudover kan flytningen tilmed koste dig dyrt. Hvis du gerne vil spare penge i forhold til disse omkostninger, er det første gode råd, at du med fordel kan bede om hjælp til flytning af din familie eller dine venner.

På den måde behøver du nemlig ikke at skulle bruge mange penge på flyttemænd eller malere, men i stedet kan du blot få dem, du kender, til at gøre det hårde arbejde. I den forbindelse er det naturligvis vigtigt, at du husker at give noget igen – såsom øl eller pizza. 

Køb møbler og boliginteriør i en genbrugsforretning

Som tidligere nævnt er en lejlighed i København utrolig dyr, hvorfor det kan være svært at få råd til de møbler og det boliginteriør, som man gerne vil indrette sin nye og flotte lejlighed med. I den forbindelse kan du med fordel vælge at købe disse ting i en genbrugsforretning, da du således kan spare mange penge.

Selvom der er tale om brugte møbler, vil de ofte være velholdte og pæne, og det er i dag faktisk på mode at indrette sit hjem med lidt ældre møbler. En anden fordel ved at handle ind i genbrugsforretninger er, at du kan finde alt det, du søger, hvad end det er reoler, sofaer, borde eller stole. Det skal tilmed nævnes, at der findes mange grupper på de sociale medier, hvor du kan finde brugte møbler eller brugt boliginteriør til lave priser.