Hvis du har 35 millioner kroner i sparegrisen, så kan du blive ejeren af denne fine bolig midt i byen. Foto: Lilienhoff

Hvis du drømmer om en bolig med masser af sjæl og kvadratmeter midt i København, så behøver du ikke lede længere. Men du skal være ualmindeligt velhavende, hvis du vil have fingrene i nøglen til hoveddøren.

En svinedyr hjørneejendom i hjertet af København er netop blevet sat til salg og er dermed den næstdyreste bolig på det københavnske marked netop nu, skriver Boliga.

Med en attraktiv beliggenhed på Brolæggerstræde i Indre By, 220 år på bagen og sammenlagt 622 kvadratmeter burde ejendommen rumme nok plads til selv den mest kræsne rigmand i byen.

Boligen byder på 18 værelser og 352 boligkvadratmeter fordelt på flere lejligheder. De resterende kvadratmeter er dedikeret til erhverv. Og med de mange år på bagen, følger der masser af charme og sjæl med i prisen. 

Til gengæld skal du slippe intet mindre end 35 millioner kroner for hele herligheden. 

– Nu udbydes en fredet hjørneejendom opført i 1797 i klassicistisk stil med kælder og fire etager, alle med smukt lysindfald på alle etager og fuld udsigt ned til Strædet. Ejendommen er beliggende centralt i København mellem Strøget og Strædet (Kompagnistræde). Der er tale om et stille kvarter, og ejendommen ligger på ensrettet gade med begrænset trafik, lyder mæglerens indledende beskrivelse af ejendommen.

Der er kun én anden bolig til salg netop nu, der overgår den vilde pris – et byhus på 360 kvadratmeter med udsigt til Christiansborg, der er sat til salg for intet mindre end 40 millioner kroner.

Ifølge den landsdækkende liebhavermæglerkæde Lilienhoff, der har ejendommen til salg, er boligen ganske velbevaret, selvom murstene har ligget på Brolæggerstræde i 220 år. 

Ejendommen er fredet og har haft 12 forskellige ejere – herunder en kunstner og en skræddermester. Den seneste ejer overtog bygningen i 2016 og opgraderede alle køkkener og badeværelser, hvilket kan være medvirkende til den svimlende kvadratmeterpris på 99.431 kroner.

Det er 52 procent højere end gennemsnittet i området.

Se billeder af boligen her.

Casper Christensens vilde fødselsdagsgave til sønnen: ‘Da min ven ringede, slog jeg til’