Casper Christensen har givet sin 18-årige søn en helt særlig fødselsdagsgave.

Den landskendte komiker og skuespiller Casper Christensen har overrasket sin søn med en overdådig fødselsdaggave.

Nogle forældre kan bare ikke styre sig, når deres elskede børn har fødselsdag. Hvad enten det er et kørekort, en ny bil eller en dyr udlandsrejse, så er der ingen grænser for, hvad deres lille skat fortjener. 

Men alligevel overgik Klovn-skuespilleren og komikeren Casper Christensen de fleste forældre i landet, da hans søn Marvin Elliot Christensen for nylig fyldte 18 år.

For i fødselsdagsgave har teenageren fået nøglerne til sin helt egen cocktailbar i København, der skal hedde Mau Mau. Det skriver BT.

Casper Christensen kunne ikke lade være med at springe til, da hans ven ringede til ham med et godt tilbud.

– København mangler et sted hvor man kan få et hak i tuden og smide hæmningerne uden at skulle på natklub. Så da Peter Visti ringede og talte sort omkring noget med lækre cocktails, solstråler og en masse drinks i fed bar i indre by, fangede jeg den sidste halvdel af samtalen og hoppede straks på, siger Casper Christensen til BT.

Cocktailbaren kommer til at ligge i Studiestræde 5 og er i to etager. I stueplan byder Mau Mau på lækre cocktails og dæmpet belysning.

Går man ned i kælderen, er stemningen mere løssluppen med et sort rum, hvor der både er dansegulv og DJ.

Og noget tyder på, at farmand har ramt plet med fødselsdagsgaven. Det glade fødselsdagsbarn fortæller i hvert fald, at han glæder sig til åbningen af baren på fredag.

– Jeg vil bare gerne feste! Det skal være vildere end den løsslupne stemning fra de sidste dage i Saigon 1975, siger Marvin Elliott Christensen om sin nye cocktailbar.

Det er dog langt fra første gang, at Casper Christensen driver barer eller natklubber i det københavnske natteliv. Han har tidligere stået bag natklubben Sunday og er i dag medejer af Chateau Motel og den særlige natklub At Dolores, der kun er for voksne over 27 år og kræver medlemskab for at komme ind. 

Casper Christensen har sønnen Marvin Elliot Christensen sammen med ekskonen Annette Toftgård.

Mau Mau åbner 24. november og findes i Studiestræde 5 i København K. 

Kæmpe lagersalg: 70 procent rabat på nye og brugte cykler i næste uge