Huxi Bach har sat 94 kvadratmeter på Vesterbro til salg. Foto: Polfoto

Huxi Bach sælger sin treværelses lejlighed på toppen af Vesterbro i smørhullet mellem Istedgade og Vesterbrogade.

Hvis du er lejlighedssøgende i København og har fem millioner kroner syet fast i madrassen, så er det måske nu, du skal slå til.

Den kendte komiker Huxi Bach har nemlig sat sine 94 kvadratmeter i Eskildsgade på Vesterbro til salg, skriver Boliga Kendte.

Lejligheden rummer tre værelser og ligger på femte sal i hjertet af Vesterbro på en sidegade til Istedgade. Hele herligheden koster 4.995.000 kroner, men så får du også et hjem med virkelig fine rammer:

Huxi Bachs lejlighed indeholder både snedkerkøkken, franske døre, altan og køkken-alrum. Med en kvadratmeterpris på 53.138 kroner, er det selvfølgelig ikke alle og enhver, der har råd til at overtage nøglerne.

Men ifølge Boliga tog det i snit kun 60 dage i årets første seks måneder at sælge en lejlighed på Vesterbro, så mon ikke den 39-årige entertainer hurtigt kommer af med sin ydmyge hybel, som han har boet i siden 2015 og selv betalte 4,2 millioner kroner for. 

Huxi Bach turnerer i øjeblikket landet tyndt med sit oneman-show ‘Ind til benet’. 

Se billeder af lejligheden her

Hvis du har flere penge mellem hænderne og drømmer om en bolig med endnu højere til loftet og næsten majestætiske linjer, så er Nicklas Bendtners nabolejlighed til salg lige nu – selv tak.

Hemmelig superstjerne åbner eksklusiv natklub ved Palads på fredag