De første på pletten kan gøre et virkelig godt kup. Foto: Birger Kjærbye

Der bliver rift om de fede tilbud, når MTB-Tours holder stort lagersalg og sælger spritnye og brugte cykler til noget, der minder om indkøbspris.

– Det er helt vildt. Vi har ikke brugt én eneste krone på at reklamere for vores lagersalg, men nu ser det ud til, at der kommer rigtig mange. 

Sådan lyder det fra Birger Kjærbye, der er direktør og ejer af MTB-Tours, der sælger mountainbikecykler til både begyndere og eksperter, og som til daglig har et mountainbikecenter ved Hareskoven og en butik i Klampenborg.  

MTB-Tours sælger nemlig ud af lageret den første søndag i december, hvor der loves spritnye og brugte cykler til superskarpe priser, hvilket har vakt interesse for op mod 20.000 brugere på Facebook.

– Vi droppede at holde Black Friday nu på fredag sammen med alle de andre. Vi har i stedet valgt at afholde vores lagersalg i starten af december, og som det ser ud nu, så forventer vi at op mod 1000 mennesker kommer forbi vores lagersalg, siger Birger Kjærbye til KBH.dk. 

Halvdelen af cyklerne vil være mountainbikes. Foto: Birger Kjærbye

Og der er god grund til at kigge forbi lagersalget, der afholdes i Industriparken i Ballerup. For det er nogle fede cykelmodeller, både mountainbikes, men også almindelige by- og elcykler, der ryger over disken til spotpriser, lover Birger Kjærbye.

– Vi sælger jo cykler, hvor vi er meget tæt på indkøbspris. Vi snakker om helt nye cykler, som normalt koster 7.000 kroner, som vi så sælger til 3.000 kroner.

– Vi laver også et papkassesalg, hvor man kan spare penge på at købe cykler, som man så kan samle selv. Ellers kan vi gøre det for 300 kroner og så kan man hente den samlede cykel i vores butik, siger Birger Kjærbye til KBH.dk.

MTB-Tours lover superskarpe priser på deres cykler, der kan købes samlet eller i papkassen.  Foto: Birger Kjærbye

Birger Kjærbye er overvældet over den store interesse, der har været for lagersalget, og han lover, at der nok skal være cykler til dem, der måske ikke når de bedste tilbud. 

– Jeg vil mene, at vi har en 200-300 cykler til salg, og så kommer folk ind i hold, så vi sikrer, at folk ikke bliver trampet ned. Sidste år fik vi solgt 100 cykler på fire timer, og det regner jeg med, at vi slår i år, siger Birger Kjærbye.

Desuden lover han, at hvis man går forgæves, så gentager virksomheden succesen og laver et ekstraudsalg på et senere tidspunkt.

Lagersalget foregår 3. december på adressen Industriparken 4, 2750 Ballerup. Det begynder klokken 11 og slutter klokken 15, og så gælder det ellers om at have penge eller telefon med, for ved lagersalget bliver der kun taget imod kontanter og MobilePay. 

13 sygeplejersker har sagt op i protest: ‘Jeg skulle fortælle patienterne, at de ikke kunne komme i bad’