Lindex er meget populær i bl.a. hjemlandet Sverige. Foto: Lindex

Med DJ og gaveregn kickstarter den svenske modetøjskæde Lindex fredag den 4. oktober åbningsfesten i forbindelse med kædens første danske butik. Butikken i Field’s bliver den første af mange, håber ejer.

Midt i landets største shoppingcenter åbner et af Europas førende fashionbrands sin første butik i Danmark. Den svenske modetøjskæde, Lindex, byder alle velkommen til den store åbningsfest fredag den 4. oktober klokken 15.00. Her sørger en islandsk DJ for den gode stemning, mens de fremmødte kan kigge nærmere på en række åbningstilbud. De første 200 kunder får tilmed en goodiebag.

Bag butikken står det entreprenante ægtepar og franchisetagere Loá Kristjansdottir og Albert Magnusson, der på otte år har åbnet syv Lindex-butikker på Island og nu fortsætter ekspansionen i Danmark. Parret håber, at danskerne tager godt imod Lindex, så de kan åbne endnu flere butikker her i landet.

Det skriver Business24.dk.

“Vi er ekstremt begejstret for åbningen af vores nye butik i Field’s. Man kan kun åbne den første butik i et land én gang, så det er noget meget unikt for os. Men vi glæder os og tør godt love, at det bliver sjovt. Da vi åbnede den første butik på Island, blev vi overvældet af hvor mange, der kom. Vi kan kun håbe på, at det samme sker her i Danmark,” forklarer Albert Magnusson.

Tre tidligere lejemål er slået sammen for at danne rammerne om den 700 kvadratmeter store butik i Field’s, der bliver blandt de største i kæden. Albert Magnussons far leder med sin årelange erfaring som tømrer konstruktionen af selve butikslokalet, mens Loá Kristjansdottir mor står for uddannelsen af personalet, som foregår både i Sverige og Island. Hele familien er engageret i at gøre lanceringen i Danmark til en succes. 

Store forventninger

Den ny butik kommer til at rumme fire afdelinger, dametøj, børnetøj, lingeri og kosmetik. Hele kædens hold af indretningsarkitekter har arbejdet med den nye butik for at skabe en helt ny fortolkning af Lindex’ designstil fra 2015, som skal lægge den nye designlinje for Lindex. Butikkens skandinaviske ophav bliver tydelig i dens minimalistiske udtryk samt det stramme fokus på bæredygtige materialer.

“Åbningsfestens helt store stjerne bliver butikken selv. Vi har arbejdet meget med at udvikle et helt nyt design, og vi synes, det er den flotteste af de næsten 500 butikker i Lindex-kæden. Selv inden vi overhovedet har en butik, har vi fået over 15.000 følgere på de sociale medier. Så vi håber naturligvis, at det er en indikator for, at der er stor interesse for åbningen,” siger Loa Kristjansdottir.

Op til åbningen modtager udvalgte følgere på Instagram og Facebook et gavekort, som de kan bruge de første dage.