København byder på alt mellem himmel og jord, og når det kommer til shopping, så er København et mekka uden lige. Her kan du finde alverdens brands, store som små, og det samme gælder for butikkerne.

Men i takt med at København er en by med forskellige brokvarterer, hvor der også er guld at finde, så kan det være svært at danne sig et overblik over, hvor det er bedst at shoppe henne. Vi guider dig igennem Københavns gader, så du er godt klædt på, næste gang du skal på shopping. 

Strøget

Vi kommer ikke uden om det velkendte område i København K, som mange kender som Strøget. Her finder du alle de store modebutikker samt designerbutikker, der er pyntet med dyre tasker og sko i vinduerne. Og der er noget om snakken, når vi hører, at gaderne er profyldte op til jul, for Strøget er det sted, hvor du finder det største og bedste udvalg af butikker i København.

Er du glad for stormagasiner, butiksruder og summende stemning, så er det Strøget, du skal tage på. Er du derimod typen, der gerne vil have mere ro og fred, når du shopper, så kan Strøget godt være en tand for meget somme tider. Heldigvis er der gode alternativer. 

Online shopping

I den helt anden boldgade, end hvad Strøget er for en oplevelse, finder vi selvfølgelig de mange muligheder for at shoppe online. Det er her, at du finder det største udvalg på markedet overhovedet, og du har alle muligheder for at finde varen til den absolut bedste pris. Her slipper du for mennesker, lange køer og proppede prøverum, men i stedet kan du sidde hjemme i sofaen.

Det kan dog være svært at overskue de mange sider med jakker eller bukser på siderne, og derfor kan det være en god idé at være mere specifik i søgningen. Er dit yndlingsbrand Neo Noir, så gå med en forhandler, der har et stort udvalg fra dette brand. Brug funktionen, hvor du kan sortere efter udvalgte brands og se det udvalg, der passer bedst til dig. 

Centrene

Midt imellem disse to muligheder, finder vi byens shoppingcentre. Udvalget af butikker er ikke nær så stort som inde i midtbyen, og butikkernes størrelser varierer også mere i centrene, men her er der god mulighed for at lave et godt køb. Du slipper for det dårlige vejr, og så har du alt inden for rækkevidde, da centrene er i flere etager, og derved samles alt under ét og samme tag.

Frederiksberg Centret og Fisketorvet er de mest centrale af slagsen, der også rummer en god portion butikker og en god stemning. Fisketorvet er meget familievenligt, hvor Frederiksberg Centret har flere modebutikker og rummer også butikker med de mere eksklusive brands som Malene Birger og Gestuz. Så er det bare op til dig at finde ud af, hvad du er mest til, når du skal købe tøj til foråret, hvor de nye trends for alvor bliver afsløret.