For første gang nogensinde byder IKEA indenfor midt i København. Ikke i et klassisk varehus – i første omgang – men i det nye IKEA Planning Studio for køkken- og garderobeløsninger, der slår dørene op d. 29. august.

I det 450 kvadratmeter store Planning Studio kan kunderne vente sig en personlig købsoplevelse, når de under kyndig vejledning søger inspiration til drømmeboligen. Der vil være mulighed for at booke en aftale med en konsulent, men man kan også vælge selv at arbejde med sin egen køkken- eller garderobeløsning, mens man lader sig inspirere af omgivelserne.

“Med det nye IKEA Planning Studio ønsker vi at bringe IKEA tættere på københavnerne, da vi ser et stigende behov for at skabe en personlig købsoplevelse tæt på kundens hjem. Vi glæder os til at tage imod de mange københavnere og hjælpe dem med at finde inspirerende og bæredygtige boligindretningsløsninger, som kan skræddersyes efter deres behov,” siger Planning Studio Manager i IKEA Laila Haugaard.

I IKEA Planning Studio vil det også være muligt at få vejledning om og købe IKEAs øvrige sortiment, men kunderne kan ikke tage varerne med hjem med det samme. I stedet kan de – som altid – bestilles til levering.

IKEA vil afspejle københavnerstilen

Det nye butikskoncept er udviklet og designet ud fra indsigter om københavnernes stil, drømme og behov. IKEA har bl.a. besøgt mere end 100 hjem i hovedstaden og nedsat en fokusgruppe af københavnske IKEA Family medlemmer, som har været med til at vælge navnet ”IKEA Planning Studio”.

Mange københavnske hjem er kendetegnet ved få kvadratmeter og skæve vinkler – og det kan være en udfordring, når drømmeboligen skal indrettes. IKEA Planning Studio vil derfor inspirere til, hvordan hovedstadens beboere kan optimere pladsen, fortæller Laila Haugaard:

“I løbet af de seneste år har vi foretaget hjemmebesøg i hovedstaden for at blive klogere på, hvilke ønsker og behov københavnerne har til deres bolig. Den indsigt, vi har fået, anvender vi nu til at skabe de bedste boligindretningsløsninger, der både tager højde for parametre som begrænset plads og københavnernes ønske om kvalitet og bæredygtighed.”

Om det nye IKEA Planning Studio

  • Adresse: Vesterbrogade 65
  • Størrelse: 450 m2
  • Åbningstider: mandag – fredag kl. 10 – 20, lørdag – søndag kl. 10 – 18
  • Udstilling: Køkken- og garderobeløsninger.
  • Fokus: Inspiration, rådgivning, planlægning og køb af køkken- og garderobemøbler.