Et ægtepar og en 26-årig mand er blevet anholdt i en dybt hemmelig sag. Politiet vil ikke offentliggøre detaljer. Foto: Politi

Et ægtepar og en yngre mand fra København er blevet anholdt i en hemmeligsfuld sag.

En 44-årig kvinde, der er bosat i København med sin mand og børn, blev torsdag aften anholdt og fik sit hjem ransaget af Københavns Politi.  

Et lille døgn senere blev en 26-årig mand, der har tilknytning til familien, også anholdt i sagen. Endelig blev kvindens 42-årige ægtemand anholdt klokken 21.25 fredag og sigtet i samme sag.

Alle tre personer har været i grundlovsforhør torsdag og fredag bag dobbelt-lukkede døre, hvilket betyder, at offentligheden og pressen ikke må få at vide, hvad parret og den 26-årige mand er sigtede for.

Den 44-årige kvinde blev torsdag varetægtsfængslet i 27 dage, heraf 13 dage isolation. Hendes mand og den 26-årige blev fredag begge varetægtsfængslet i 26 dage, heraf 12 dage isolation.

Og Københavns Politi holder fast i, at de ikke vil oplyse flere detaljer i sagen.

– Vi kan desværre ikke sige mere på nuværende tidspunkt, da det kan påvirke efterforskningen af sagen, siger Jesper Bangsgaard, der er vicepolitiinspektør i Københavns Politis afdeling for Organiseret kriminalitet, til KBH.dk.

Ifølge BT drejer sigtelserne om salg af narko, der kan give helt op til 16 års fængsel i skæpede tilfælde. 

Jesper Bangsgaard fra Københavns Politi vil ikke udtale sig om sigtelserne eller be- eller afkræfte, at sagen drejer sig om narko, men han forsikrer, at politiet snart vil komme med flere detaljer om sagen.  

– Vi lover, at vi snart kan fortælle mere om denne sag snart, men som tingene står lige nu, kan vi ikke komme med flere detaljer, siger han til KBH.dk.

Kvinde blev forfulgt af mand i Netto på Amager – ansatte måtte følge hende ud af butikken, men det var ikke hjælp nok. I sit hjem fik hun en uhygglig overraskelse.