Syng julen i gang på Fisketorvet 2. december. Foto: Fisketorvet

Fisketorvet sparker julen i gang med stor klassisk julekoncert og et hyggeligt Luciaoptog.

Det vil uden tvivl føles som jul på Fisketorvet, når 300 korsangere og Danmarks Underholdningsorkester kommer på besøg og synger julen ind 2. december.

Det bliver helt klassiske julehits som ‘Det kimer nu til julefest’ og ‘Søren Banjomus’, som både børn og voksne kan få glæde af og synge med på i det populære storcenter, oplyser Fisketorvet i en pressemeddelelse. 

Inden de hundredevis af korsangere og underholdningsorkestret går i gang med det, de er bedst til, får Fisketorvets gæster fornøjelsen af et Luciaoptog af sangerne fra Sankt Annæ Pigekor.

Luciaoptoget begynder klokken 11.40 og går gennem centrets korridorer.

Klokken 12 indtager Danmarks Underholdningsorkester og de 300 korsangere Fisketorvets balkoner. Fisketorvet gæster er dermed sikret en både storslået og hyggelig oplevelse, hvis de lægger vejen forbi netop den lørdag formiddag. 

– Julen er den perfekte anledning til at samles om de gode oplevelser, og vi vil altid gerne gøre noget ekstraordinært for vores besøgende. Derfor har vi inviteret Danmarks Underholdningsorkester forbi. December er den store shoppemåned, og vi glæder os til at tage hul på den og sørge for, at vores mange gæster kommer i den helt rette julestemning, siger Helle García Korndal, Senior Commercial Manager for Unibail-Rodamco, der ejer Fisketorvet.

 Julekoncerten afholdes den 2. december 2017 klokken 12.00, mens Luciaoptoget begynder klokken 11.40. Begge dele er gratis for alle gæster.

Vinderen er fundet: Her får du landets bedste gløgg