Anders blev mødt af et dyrt syn tirsdag morgen. Foto: Anders Sarauw

Anders Sarauw har opdaget store ridser i sin bil. Han er fortørnet over, at personen bag blot er skredet uden at efterlade en besked.

For 21-årige Anders Sarauw, der bor på Amager med sin kæreste, bliver december endnu dyrere, end den er i forvejen.

Hans bil er nemlig blevet godt og grundigt ridset, men gerningsmanden har været så uvenlig ikke at efterlade en besked, og derfor skal han selv betale gildet.

– Bilen må være blevet ramt søndag aften eller mandag, hvor jeg har haft den stående foran min bolig ved Lergravsparken. Jeg opdagede det først i går tirsdag, fortæller en ærgerlig Anders Sarauw til KBH.dk.

På hans grå Volkswagen Golf var der en stor ridse i lakken ved højre baghjul. Den er så dyb, at bilen skal omlakeres for at holde rusten ude, og det bliver rigtig dyrt.

– På værkstedet sagde de, at regningen vil lande på mindst 4.000 kroner, og det er jo rigtig mange penge. Jeg ved, at man kan være uheldig og ramme en bil, men jeg er bare rigtig skuffet over, at vedkommende, der har ramt min bil, ikke har lagt en seddel i ruden, siger Anders Sarauw til KBH.dk.

Ved det ene baghjul gemte der sig en stor flænge i lakken. Foto: Anders Sarauw

Nu skal bilen omlakeres, og det koster mindst 4.000 kroner. Foto: Anders Sarauw

Det er kun et halvt år siden, at Anders Sarauw blev ramt af en bus, hvor bilen også fik en grim skade. Derfor har han efterlyst den uheldige bilist via Facebook i håb om, at de sammen kan ordne ssagerne uden dramatik, så han slipper for at hoste op selv.

I håb om at finde bilisten, der har ramt ham og efterfølgende er stukket af, har Anders Sarauw skrevet en efterlysning på Facebook, som han har delt i den lokale Amager-gruppe:

– Du glemte desværre at efterlade dine oplysninger, så vi kunne ordne det igennem forsikringsselskabet. Nu står jeg igen med en selvrisiko på 5.000 kroner, som er rigtig, rigtig mange penge for mig. Det er hele min bagkofanger, der skal omlakeres. Jeg er så træt af, at man ikke kan stå til ansvar for sine egne handlinger.

Foto: Anders Sarauw

Han håber nu blot, at en person vil komme frit frem og stå ved sin fejl, for det kan ske for enhver, lyder det fra Anders Sarauw til KBH.dk.

– Jeg er hverken sur eller vred på den anden bilist, for jeg ved at man nemt kan have et uheld, og det har jeg også selv haft.
Derfor vil jeg heller ikke ikke tage det særlig tungt, hvis nogen melder sig på banen. For det kan vi bare ordne det via forsikringen.

Heldigvis kommer skaden ikke til at gå udover julen i år, da Anders Sarauw lægger penge til side til bilens uforudsete udgifter. Alligevel håber han, at den uheldige bilist vil melde sig, så han ikke selv skal hænge på hele regningen.

– Heldigvis var julegaverne købt i forvejen, så det går ikke udover julen. Men jeg elsker virkelig min bil og er meget omhyggelig med at passe på den, og derfor er det ærgerligt, når den får så stor en skade, og jeg ikke kan stille noget op. Så jeg håber virkelig, at én melder sig på banen, så vi kan finde ud af det, siger Anders Sarauw.

Kommunen afviser støtte til rullende sexklinik på Vesterbro – Sexelancen er i fare for at lukke