Dorte Larsen har nu været forsvundet i en uge. Politiet skruer tempoet op for eftersøgningen.

Det er nu en uge siden, at 45-årige Dorte Larsen forlod sit hjem i Kastrup og forsvandt sporløst. Nu skruer Københavns Politi op for eftersøgningen med hunde og helikopter.

Det er i dag en uge siden, at 45-årige Dorte Larsen fra Amager forsvandt sporløst.

Dorte Larsen blev sidst set forlade sin bopæl på Gemmas Allé i Kastrup klokken 10.23, blot to dage før nytårsaften, og siden er den 165 centimeter høje kvinde ikke givet livstegn fra sig.

Det har nu fået Københavns Politi til at intensivere eftersøgningen af Dorte Larsen med helikopter og hundepatruljer. Det skriver politiet på Twitter i dag.

Ifølge Københavns Politi var Dorte Larsen, som er mor til tre børn, i nedtrykt sindstilstand, da hun forlod sit hjem i Kastrup for at gå en tur.

Dorte efterlyst på Amager

Men hendes ægtemand gennem 25 år Claus Larsen kan ikke genkende, at hun skulle have været ‘nedtrykt’.

Han fortæller, at hun ikke havde det store overskud i dagene omkring jul og nytår, og at hun var ked af det, men at hun ikke brugte nogen form for medicin. Han siger også, at det er meget ulig hende at forsvinde på den måde uden at give lyd fra sig.

Og det gør omstændighederne omkring Dorte Larsens forsvinden usædvanlige.

Dorte Larsen efterlod en håndskrevet besked til sin mand og tre børn, inden hun forlod hjemmet:

– Jeg er gået en tur. Du kan bare bruge bilen. Husk at lægge en nøgle ud. Mor.

Det var denne besked, som lå tilbage til Dorte Larsens mand og hendes tre børn. Foto: Privat

Et overvågningsbillede fra naboens have er det sidste billede af Dorte Larsen, hvor man kan se hende forlade sin bopæl i Kastrup iført en sort Tommy Hilfiger-dynejakke med pelskrave.

Her er et af de sidste billeder af Dorte Larsen på datoen for hendes forsvinden fredag 29. december. Foto: Privat

Eftersøgningen af Dorte Larsen har fået hundredvis af frivillige på Facebook til at engagere sig i eftersøgningen, og der er blevet arrangeret flere frivillige eftersøgninger, hvor områder på Amager er blevet finkæmmet.

Flere frivillige har deltaget i eftersøgninger af Dorte Larsen. Foto: Privat

Blandt andet omkring flere grønne områder, som den frivillige hundetjeneste har afsøgt med sporhunde – senest 2. januar. Men de frivillige eftersøgninger har ikke ledt til nye spor i den mystiske sag, og derfor har Københavns Politi nu intensiveret deres efterforskning.

Den seneste melding fra politiet lyder, at der skrues op for eftersøgningen denne formiddag med helikoptere og hunde, så 45-årige Dorte Larsen kan blive fundet.

Frivillige fortsætter desuden eftersøgningen og har allerede arrangeret en ny eftersøgning, der begynder i morgen, lørdag, klokken 10.

Dorte Larsen er 45 år gammel, har brunt hår og blågrønne øjne. Hun er cirka 165 centimeter høj og blev sidst set iført en mørk dynejakke med pelskrave af mærket Tommy Hilfiger.

Spotter man Dorte Larsen, bedes man kontakte Københavns Politi på telefon 114.

Per deler barsk video af sin hund Børste: ‘Stop nu med at overtræde loven på Østerbro’