Pressemeddelelse fra Tivoli

Mens hendes H.M. Dronning Margrethe havde sat sit klare aftryk på scenografien og kostumerne inde i Tivolis Koncertsal, havde Snedronningen skruet op for vinterkulden udenfor i det julepyntede Tivoli, da der tidligere i aftes var repremiere på balletforestillingen om den iskolde Snedronning. Balletforestillingen byder på musik af Oh Land, som også var mødt op for at gense balletten, der for tredje gang opføres i Tivoli. Snedronningen kan opleves til og med den 23. december 2023. Med en billet til Snedronningen får man også adgang til Jul i Tivoli.

Oh Land, med det civile navn Nanna Øland Fabricius, har til årets opførsel udviklet en ny vokal til musikken, som for første gang kunne opleves til repremieren i Tivolis Koncertsal. Den nye vokal er sunget af sopran Sofie Lund.

Ved forestillingens afslutning valgte Dronningen traditionen tro sammen med danserne og resten af holdet at neje foran publikum under klapsalverne. Det klappende publikum bestod også af H.M. Dronning Anne-Marie og Prins Philippos, som var mødt op for at se forestillingen.  Der blev også klappet ad forestillingens kapelmester Adi Zukanovic og Tivoli Copenhagen Phil, som spiller tonerne til stykket.

Foto Keld Navntoft

Video: Tivoli TV