Er I ved at se på, hvor I skal have fat i jeres nye arbejdsstationer, computere og tilbehør? Det er en stor proces, hvis I har besluttet at udskifte hele jeres arsenal af skærme og computere, men det kan vise sig at være en god investering. Det betaler sig gerne tilbage i øget effektivitet og brugervenlighed, ligesom det er rart, at alle computere kører på samme system og spiller godt sammen. Det kan I opnå, hvis I kigger nærmere på produkter fra Dell.

IT-udstyr fra Dell er en bred kategori, der tæller alt fra hele arbejdsstationer med skærme, tastatur og computere til den mere simple bærbare, der kan tages med på farten. Det er positivt med bærbare for dem, der enten har brug for at tage ud til møder eller pendler og bruger tid på at arbejde i toget. Det øger noget fleksibilitet, hvilket gør arbejdsoplevelsen bedre for den enkelte medarbejder.

En producent med erfaring

Dell har produceret IT-udstyr til virksomheder i årevis. Det betyder da også, at de har en vis erfaring på området, og det er noget af det, I kan drage nytte af – at I får produkter, der er udviklet og gennemtestet. Skulle det ske at der opstå udfordringer, vil I, gennem jeres forhandler, kunne få den rådgivning, I har behov for, så I igen kan arbejde, uden der er bump på vejen.

Det er nødvendigt, at I tænker ind i jeres handel hvilken branche, I egentlig befinder jer i. For virksomheder, hvor kontorarbejde er det største fokus, er I nødt til at tænke på bekvemmeligheden vil at arbejde – der bliver brugt rigtig mange timer foran en skærm. Derfor er det bedst, at skærmene både er i høj opløsning, brede og at der måske endda er flere skærme til de enkelte arbejdsstationer, så det bliver muligt at organisere sine vinduer bedst muligt.