April 2020 bød på en ny lancering fra Apple, og denne gang var det en prisvenlig model, der ramte markedet.

Sponsoreret indhold

Den nye iPhone SE, til en pris på 3.700 kroner, falder uden for de seneste lanceringer fra Apple på netop prisen. Men hvad betyder det for telefonens virke og kvalitet?

I denne artikel fortæller vi dig mere om, hvordan iPhone SE 2020 adskiller sig fra iPhone 11 Pro, der er Apples hidtil stærkeste – og dyreste – iPhone på markedet. For kan du undvære den ekstra luksus, er iPhone SE et glimrende bud på en fantastisk smartphone. 

Mindre luksus men samme hastighed

Tilbage i 2019 blev iPhone 11 lanceret, og her kunne tech-giganten præsentere verden for en helt ny og avanceret chip, der er den hidtil bedste. A13 bionic-chippen er den hurtigste chip i en iPhone nogensinde, og det giver dig de bedste forudsætninger for at spille, gøre brug af apps og streame på livet løs. 

Måske det lyder tiltalende, og vi kan heldigvis fortælle dig, at både iPhone 11 Pro og iPhone SE er udstyret med denne chip. Dermed skal du ikke gå på kompromis med hastigheden, hvis du vælger SE som din fremtidige smartphone. 

Selve designet er anderledes, hvor iPhone SE er forklædt i et gammelt design fra 2017. Her får du den klassiske hjem-knap med Touch ID tilbage, men til gengæld må du undvære ansigtsgodkendelse og infinity-skærm, som iPhone 11 Pro er udstyret med. Skærmen er også en smule mindre, og her får du en 4,7” Retina HD touchskærm, hvor 11 Pro byder på hele 5,8” Super Retina XDR OLED-skærm. 

Et glimrende kamera til iPhone SE 2020s pris

Selvom iPhone 11 Pro kan prale af markedets bedste kamera, når det kommer til Apples mange modeller, kan iPhone SE også sørge for glimrende minder i perfekte snapshots. Her får du 12 MP vidvinkelkamera med 5 x digitalt zoom, hvor det kun er zoom-mulighederne, der adskiller de to modeller. Her kan du med iPhone 11 Pro benytte dig af 10 x digitalt zoom. 

Derudover får du 3 x digitalt zoom og 4K-opløsning på dine videoer, når du vælger en SE som din nye smartphone. Dermed er den ikke udstyret med markedets bedste kamera, men det er mere end rigeligt for at tage fantastiske billeder. Samtidig rummer den naturligvis portræt-funktionen, stabilisator og dybdefunktion. 

Forudbestil iPhone SE, så du kan få den hurtigst muligt

Den store forskel på de to modeller er altså det ydre design og prisen. Vil du gerne have lidt ekstra luksus, skal du op og betale i omegnen af 10.000 kroner for en iPhone 11 Pro, hvorimod prisen på en iPhone SE er langt mere overkommelig. Du får nemlig den nye 2020-model til mellem 3.700-4.000 kroner, som gør den særdeles konkurrencedygtig på det store marked. 

Men med en lancering den 15. april 2020, er der ventetid på denne nye model. Derfor bør du allerede nu sørge for at forudbestille din iPhone SE 2020, hvis du vil have en plads på ventelisten, så du kan glæde dig til din nye smartphone. Du får nemlig ikke mere for pengene, end hvad du gør her.