Sponsoreret indhold

Hvis man er en af de heldige, som har forudbestilt Samsung Galaxy S22, S22+ eller S22 Ultra, kan man glæde sig til en mobil med lynhurtig processor, livagtig skærm og imponerende kameraer, der kan tage billeder, som kan konkurrere med selv professionelle DSLR-kameraer. De tre modeller gemmer på imponerende teknologi under et flot ydre, der passer perfekt ind i den skandinaviske minimalistiske stil.

Der er mange imponerende specifikationer ved de tre mobiler fra Samsung Galaxy S-serien, som man kunne tage fat i, men her er der udvalgt tre forskellige ting, som er værd at se nærmere på, hvis man overvejer at købe Samsung Galaxy S22, S22+ eller S22 Ultra.

Galaxy S22’s lynhurtige processor og masser af hukommelse

En af de helt store fordele ved de tre mobiler fra Samsung er den lynhurtige processor, som driver Galaxy S22-mobilerne. Det er den helt nye Exynos 2200-processor, som sørger for, at Samsung S22-mobilerne fungerer upåklageligt. Vælger man Galaxy S22 Ultra-modellen, får man desuden helt op til 1 TB hukommelse og 16 GB hukommelse, som betyder, at mobilen vil kunne holde til selv de mest krævende opgaver. 

Det gælder, uanset om man bruger sin Galaxy S22+ til at game, sin Galaxy S22 til at streame fra forskellige apps eller sin Galaxy S22 Ultra til at arbejde kreativt i diverse apps. 

Samsung Galaxy S-seriens mobiler har flere megapixels end professionelle kameraer

Vælger man at købe Samsung Galaxy S22, S22+ eller S22 Ultra får man en mobil, der er designet til at arbejde kreativt. Det gælder, uanset om man er interesseret i video eller foto, for de tre forskellige modeller byder nemlig på et meget højt antal megapixels. Faktisk får man, uanset modellen, hele fire bagudvendte kameraer samt et frontkamera.

Vælger man at bestille en Samsung Galaxy S22 Ultra, som er den mest teknologitunge model, får man fire bagudvendte kameraer på henholdsvis 108, 12, 10 og 10 MP foruden 40 MP på frontkameraet. Det er altså væsentligt flere megapixels, end selv professionelle DSLR-kameraer byder på, og der er altså god mulighed for at arbejde kreativt og professionelt med sin Galaxy S22-mobil.

Batteriet ved Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra holder hele dagen

Der skal selvfølgelig et ordentligt batteri til at drive en mobil, så imponerende som Samsung Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra er, og det har Samsung selvfølgelig også sørget for. Når man køber en Samsung Galaxy S22, får man et batteri på 3.800 mAh, der er mere end nok til at streame og game hele dagen lang. Har man brug for mere energi, byder Galaxy S22+ på et batteri med 4.600 mAh, og Galaxy S22 Ultra byder på hele 5.000 mAh. 

Det betyder altså, at man kan bruge sin mobil hele dagen til både arbejde og fritid uden at skulle bekymre sig om, hvorvidt ens mobil pludselig løber tør for strøm. Det gælder, uanset om du streamer i højeste kvalitet eller spiller krævende mobilspil. Du får altså en mobil til en fair pris i forhold til, hvad du får med.