Jolene ligger i Kødbyen på Vesterbro i København. Foto: Politi

En 19-årige kvinde blev tidligt lørdag morgen voldtaget i Kødbyen på Vesterbro. Politiet ser nu videovervågning fra området igennem og taler med vidner.

En 19-årige kvinde anmeldte tidligt lørdag morgen 2. december, at hun var blevet udsat for en voldtægt på den populære bar Jolene i Kødbyen på Vesterbro. 

Politiet vil af hensyn til efterforskningen ikke fortælle ret meget om overgrebet på nuværende tidspunkt, men politikommissær Anne Katrine Kristensen fra Station City, som ligger lige ved siden af Kødbyen, siger til KBH.dk, at den unge kvinde selv opsøgte hjælp efter den voldsomme hændelse.

– Hun tog kontakt til nogle personer, som så anmeldte det til politiet. 

Anne Katrine Kristensen oplyser desuden, at voldtægten formentlig fandt sted på baren Jolene mellem klokken 5 og 5.20 lørdag morgen.

Det er tidligere blevet beskrevet, at voldtægten skulle være sket på barens toilet, men den detalje vil politikommissæren hverken be- eller afkræfte på nuværende tidspunkt.

Københavns Politi er nu i gang med en ‘intens efterforskning’ af sagen, og der bliver både afhørt vidner og kigget på videoovervågning. 

Hvis politiet ud fra vidneforklaringer og overvågning kan udpege en konkret gerningsmand, vil en efterlysning bliver sendt ud via pressen om kort tid, oplyser Anne Katrine Kristensen KBH.dk.

Jolene ligger på Flæsketorvet 81-85 i Kødbyen. Det var angiveligt her, voldtægten fandt sted tidligt lørdag morgen.

Indtil da vil hun gerne vente med at frigive detaljer om den formodede gerningsmand og omstændighederne omkring voldtægten.

Hvis du ligger inde med oplysninger i sagen, kan politiet som altid kontaktes på telefon 114.

Politiet efterlyser voldelig fan efter fodboldkamp i Parken: Kastede stor sten i hovedet på betjent