Chokolade-lagersalg i København 6. og 7. december. Foto: Simply Chocolate

Hvis jul og chokolade også hænger uløseligt sammen hjemme hos dig, så har du nu chancen for at fylde skabet med billige godter, som holder hele december. Simply Chocolate sælger nemlig ud af lageret.

Hvis du mangler en nogler julegodter til værteinden, en lækker mandelgave eller søde sager til nytårsbordet, så byder chancen sig nu.

– Vi har både værtindegaven, mandelgaven, julegaven, chokolade til kaffen juleaften og julefrokosten og selvfølgelig supplement til kransekagen nytårsaften, lyder det gode tilbud fra Simply Chocolate.

Simply Chocolate, der blev grundlagt i København i 2011, holder nemlig igen i år lagersalg, hvor du kan få fingrene i massevis af chokolade og søde fristelser med rabatter på mellem 40 og 90 procent.

– Det er uden sammenligning det af vores lagersalg, der er mest populært. Folk er i julestemning og kommer og shopper værtindegaver, mandelgaver, chokolade til dem selv, en sidste adventsgave eller bare en ekstra julegave, siger Anna Ellegaard Buch, der er marketingsansvarlig for Simply Chocolate, til KBH.dk. 

– Vi har altid et godt råd til ens budget, ligegyldigt om man kigger efter noget til farmor eller børnebørn. Der er chokolade fra både Simply Chocolate og Magasin Chokolade, og vi plejer altid at have et eller andet helt vildt tilbud med minimum 90 procent at spare.

Chokolade-lagersalg i København 6. og 7. december.

Den københavnske chokoladevirksomhed er kendetegnet ved, at alle deres produkter er håndlavet, og at de kun bruger naturlige ingredienser i deres varer såsom nøder, korn og bær. 

Du kan både betale med kontanter og MobilePay.

Hvad sker der: Simply Chocolate-julelagersalg
Hvor sker det: Tårnfalkevej 17, 2650 Hvidovre
Hvornår sker det: 6. og 7. december 10-18

Kæmpe svømmehal på vej til Amager: Bassin med strandbred og skovudsigt