Gør et enestående fund i Forum den første weekend i januar. Foto: Loppemarked i Forum og Bella

Der bliver rig mulighed for at gøre nogle prisvenlige og skønne loppefund, når Forum slår dørene op for et kæmpe nytårsmarked den første weekend i det nye år.

Holmegaard-vaser, Royal Copenhagen, gamle ølkasser fra Carlsberg, blikskilte og smykker fra farmors tid. 

Der bliver nok at kigge på og rode i, når Forum på Frederiksberg traditionen tro afholder deres kæmpe nytårsmarked i weekenden 6. og 7. januar.

Loppemarkedets koordinator Anders Nielsen fortæller til KBH.dk, at der ventes at komme op mod 9.000 besøgende i løbet af weekenden.

Foto: Loppemarked i Forum og Bella 

– Det er af de større indendørsloppemarkeder i Danmark, og det, vi ligesom prøver at sigte efter med nytårsmarkedet i Forum, er det bedre og lidt mere high endgenbrug. Der vil være et meget bredt udvalg af ting og sager, også møbler og antikviteter, siger han. 

Der vil samlet være mere end 500 stader at gå på opdagelse i, og udstillerne er klar til at sælge ud fra klokken 10 om formiddagen begge dage.

Hvis du er forhindret i at deltage, holder folkene bag nytårsmarkedet i Forum desuden loppemarked i Bella Center i Ørestad 24. og 25. februar.

Foto: Loppemarked i Forum og Bella 

Foto: Loppemarked i Forum og Bella 

Det koster 40 kroner at komme indenfor i Forum, og besøgende kan holde kaffepause i caféen mellem loppefundene, hvor der både serveres mad og drikke. Barne- og klapvogne er kun velkomne i hallen om søndagen.

Du kan læse mere om det store loppemarked på Facebook.

Foto: Loppemarked i Forum og Bella 

Hvad sker der: Nytårsmarked
Hvor sker det: Forum, Julius Thomsens Plads 1, Frederiksberg
Hvornår sker det: 6. januar 10-17 og 7. januar 10-16

Husker du hvalpen, der blev fundet foran Føtex på Nordre Fasanvej? Nu er der nyt i sagen