Hvis du er vild med Ganni, så bør du smutte forbi Indre By i dag. Foto: Ganni

Ganni har i anledningen af modeugen åbnet en pop up-forretning midt i København, som sælger fine sager fra helt ny limited edition-kollektion.

Hvis du er vild med det danske modemærke Ganni, så er det nu, du skal spidse ører.

Ganni har åbnet en butik i Store Regnegade i Indre By mellem Gammel Mønt og Gothersgade, som sælger eksklusive varer fra en helt ny kollektion. Det specielle ved forretningen er dog, at den kun er åben i tre dage fra 1. til 3. februar.

Alle varer i pop up-butikken er dedikeret til hovedstaden i anledningen af modeugen, som allerede er skudt i gang. Ganni-fans kan blandt andet købe københavner-souvenirs som plakater og krus samt keramik med illustrationer af byen og fine accessories.

Derudover er der også tøj at finde i den midlertidige butik, som er fra en lille limited edition-kollektion, der også har København som omdrejningspunkt i designet. 

Ganni i Store Regnegade i Indre By

Du kan blandt andet finde bluser, trøjer, kjoler, nederdele og badetøj til priser mellem 499 og 699 kroner. Hvis du ikke kan nå forbi butikken i dag eller i morgen, så kan du heldigvis shoppe kollektionen på modemærkets hjemmeside på et senere tidspunkt.

De forskellige Ganni-souvenirs kan ses på hjemmesiden, hvis du vil have en smagsprøve på sagerne, inden du dukker op i butikken.

Hvad sker der: Ganni pop up-butik
Hvor sker det: Store Regnegade 12, København K
Hvornår sker det: 1. til 3. februar

Tag til Bali i Gyldenløvesgade: Nyt hotel inviterer til fredagsbar og en dukkert i poolen