Medusa åbner 24. november. Arkivfoto. Foto: Shutterstock (model)

København får endnu en natklub, når Medusa slår dørene op i weekenden. En hemmelig dansk kendis er medejer af stedet, og vedkommende vil blive afsløret på åbningsaftenen.

Hjørnet af Palads. Axeltorv 5.

Adressen har efterhånden huset flere fester og skiftede natklubber, end det kan tælles på adskillige hænder. Og nu bliver der igen inviteret indenfor til dans og drinks, når den eksklusive natklub Medusa åbner på fredag.

Arrangørerne lover et brag af en åbningsfest, efter at forberedelserne og renoveringen af klubben har stået på i flere måneder. 

En talsmand for Medusa fortæller, at en hemmelig dansk superstjerne er medejer af natklubben. Den mystiske kendis har de sidste par måneder holdt ejerskabet hemmeligt for sine fans, men fredag vil vedkommende blive afsløret på klubben. 

– Det er en person, som alle i Danmark kender, og som er berømt for musik, fortæller Sabah Afzal, der er PR-ansvarlig for Medusa, til KBH.dk. 

– Det har været et naturligt skridt for stjernen, da vedkommende elsker musik, at skabe en god fest og gerne vil være med til at opbygge Københavns bedste natklub.

Medusa skal være en eksklusiv klub og bringe noget helt nyt i Danmark – uden at være hovskisnovski. 

– Det er en ekslusiv klub til folk, der godt kan lide lækre rammer og gode drinks, men den er ikke snobbet på den måde, at vi kun lukker rige personer og modeller ind. Der er også plads til jakkesæt, hipstere og originaler. Medusa er for folk, der sætter pris på indretning, god service og lækre detaljer. Der er en masse små shows i løbet af aftenen for at gøre det interessant, siger Sabah Afzal til KBH.dk.

Pressefoto / Medusa

Jonathan Nilsson er partner og talsmand for Medusa. Han fortæller, at klubben henvender sig til festglade 18-35-årige. Om fredagen sigter Medusa efter de lidt yngre gæster, mens lørdagen er reserveret til de lidt ældre – selvom alle aldersgrupper er velkomne begge dage. 

– Det er ret vildt, det vi kommer til at skabe. Det er meget anderledes i forhold til andre natklubber i København. Det er meget eventyrligt, når man kommer ind med indretningen – der er for eksempel grene og træer over det hele, og så er vi inspirerede af natklubscenen i London med mange små shows i løbet af aftenen, siger Jonathan Nilsson til KBH.dk. 

Navnet på natklubben er inspireret af historien om Medusa fra græsk mytologi, der blev forvandlet fra en smuk ung pige til et uhyre med slangehår. Indretningen er præget af historien med blandt andet udsmykning med slanger og en Versace-inspireret stil. 

Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvem den hemmelige superstjerne er, eller hvis du bare gerne vil feste i nye omgivelser, så åbner dørene til Medusa fredag klokken 22. 

– Åbningsfesten byder på fri bar frem til midnat, danseshow og en masse andre overraskelser og surprise-optrædener natten igennem, oplyser folkene bag Medusa.

Hvad sker der: Åbning af natklubben Medusa
Hvor sker der: Axeltorv 5, København V
Hvornår sker det: Fredag 24. november klokken 22-05

Casper Christensen har købt en cocktailbar i Studiestræde til sin 18-årige søn