Den næsten 10 millioner kroner dyre lejlighed ligger på H.C. Andersens Boulevard.

Hvis du drømmer om over 250 kvadratmeter at boltre dig på og samtidig vil bo side om side med landsholdets stjernespiller Nicklas Bendtner, så er chancen her nu.

I sidste uge skrev KBH.dk en artikel om, at kvadratmeterpriserne i København på kort tid er steget eksplosivt. Men hvis du vil have fingrene i dette vilde håndværkertilbud på H.C. Andersens Boulevard, skal du for alvor være godt ved muffen.

Lejligheden koster nemlig 9,5 millioner kroner og har med sine 252 kvadratmeter dermed en kvadratmeterpris på knap 38.000 kroner.

Til gengæld trænger den til en kærlig hånd, så en potentiel køber skal, udover at have bankbogen i orden, have hænderne skruet godt på. Men så følger hyppige glimt af Nicklas Bendtner også med i prisen. Han bor nemlig i nabolejligheden, som han tilbage i 2013 købte for 13,2 millioner kroner.

Det er mæglerfirmaet Home Charlottenlund i Klampenborg, der har lejligheden til salg, og i salgsannoncen beskriver de lejligheden som et ‘håndværkertilbud’, og dermed er kvadratmeterne med det pæne prisskilt den dyreste af sin slags, der for øjeblikket er udbudt til salg.

Foruden fodboldstjernedrysset i opgangen, så indeholder den majestætiske lejlighed på 251 kvadratmeter fem værelser, privat parkering og elevator. Og så lufter mægleren i salgsopstillingen også muligheden for, at der måske kan etableres en stor tagterrasse. Ikke dårligt.

Du kan se billeder af lejligheden her.

Nørrebro får ny park med 60 fremmede arter