Skal man flytte ind i en af disse eksklusive lejligheder i København, så skal pengepungen. Foto: Claus Borg & Partner

Det kan ikke komme bag på nogen, at nogle af de dyreste og flotteste boliger ligger i København. Men disse lejligheder sprænger alle rammer.

En lejlighed i København er noget helt særligt, som mange blot kan drømme om.

Med kvadratmeterpriser på tusindvis af kroner, så skal der en velpolstret bankkonto til at få udleveret et nyt sæt nøgler, der passer til ens helt egen hoveddør. 

Men der er som bekendt forskel på lejligheder, og der findes helt særlige perler, hvor prisen er så eksorbitant høj, at man simpelthen skal have det store checkhæfte frem. Men i følge boligsiden Boliga.dk, så byder disse tre lejligheder i København også på noget helt særligt – på trods af det vilde prisskilt: 

Strandpromenaden, København Ø
Ikke blot Københavns, men landets absolut dyreste lejlighed skal findes helt ude ved Øresund, tæt på Svanemøllen.

Her ligger der en sand perle af en lejlighed, hvor udsigten til havblik selvfølgelig er inkluderet i prisen.

Køkkenet er et Boffi-køkken, der er meget eksklusivt og dyrt, hvis man skulle erhverve sig det på egen hånd.  Foto: Danbolig

Alle materialer er fra øverste hylde. Foto: Danbolig

– Det er en projektlejlighed i en ældre villa, så det er en blanding af nyt og gammelt, der gør den her bolig helt unik. Desuden er materialevalgene i byggeret helt uden sammenligning. Gulvene er massive Dinesen planker, køkkenet er et Boffi køkken, der er Faber pejs, alt i Vola Armeratur og meget mere. Samtidig er boligen i flere plan, så det føles næsten som at have sit eget ny bygget hus midt i byen, siger ejendomsmægler Morten Johansen fra danbolig til KBH.dk

Her kan man boltre sig på 354 helt nyistandsatte kvadratmeter, og alle materialer i lejligheden er udvalgt fra øverste hylde. Lejligheden er i to tre plan, og med hele syv værelser. En enkelt kvadratmeter koster derfor også 55.000 kroner, og dermed ryger lejligheden samlet set op i en pris på 19,5 millioner kroner. 

Ejendommen byder på hele tre etager. Foto: Danbolig

Udsigten over området fejler bestemt heller ikke noget. Foto: Danbolig

Se lejligheden her

Hambros Alle, Hellerup
Berømte og berygtede Hambros Alle skriger liebhaveri for fuld styrke, og selvom vi er teknisk set ikke længere er i København, så må man alligevel overgive sig, når man ser den store syvværelses-lejlighed.

Med en lille pejs i stuen, bibliotek og direkte adgang til en egen baghave, så er der lagt i kakkelovnen til en luksus boligoplevelse, i det 100 år gamle, med yderst velholdte murstenshus, der indeholder i alt 4 lejligheder. 

Ejendommen byder på syv værelser, egen have og garage. Foto: Home Hellerup

Derudover medfølger der også en 24 kvadratmeter stor garage, så når først man har lagt de 17,9 millioner kroner, ja så står bilen også trygt og sikkert. 

Se lejligheden her

Strandgade, København K
Kvadratmeterprisen på lejligheder kan være en indikator for, hvor meget bolig man egentlig får for sine penge, og her bliver det svært at finde noget mere eksklusivt end lejligheden her på Strandgade på Christianshavn. 

Havnepladsen er selvfølgelig lige ved siden af lejligheden på Strandgade. Foto: Claus Borg & Partner

I den spraglede og særligt indrettede ejendom, så kan man gå fra hoveddøren til sin egen private havneplads, som man som boligejer selvfølgelig har ret til at købe sig ind i.

Med udsigt fra altanen kan man se det Kongelige Teaters Nye Scene, Inderhavnsbroen og Holmen og Operaen længere nede af havnefronten. Men med sine ‘kun’ 207 eksklusive kvadratmeter, så stiger prisen per kvadratmeter til 85.748 kroner, da lejligheden koster 17,75 millioner kroner.

Se lejligheden her

Styrtede på cyklen: Leyla raser over glatte cykelstier i København