Foto: Shutterstoc

Sponsoreret indhold

Det kan være svært at finde den rigtige ejendomsmægler i København. Hovedstadens udvalg af mæglere er stort, og det kan derfor virke som en uoverskuelig opgave at vælge den mægler der passer bedst til dig, og din bolighandel. Selvom en af de store, traditionelle ejendomsmæglerkæder kan virke som det tryggeste og mest oplagte valg, er salæret hos disse oftest både højt, og ikke reflekterende af selve købs- eller salgsprocessen. Den nye danske ejendomsmægler Brikk forsøger at gøre op med den traditionelle måde at handle med boliger, og tilbyder den præcis samme service til en markant lavere pris. Læs videre her, og find ud af hvorfor du bør vælge Brikk som ejendomsmægler i København. 

Gør op med traditionelle strukturer

For ejendomsmæglervirksomheden Brikk er det en mærkesag at gøre op med de traditionelle strukturer, der har præget mæglerbranchen i mange år. Det betyder bl.a. at ejendomsmægleren vil gøre op med de høje salærer som ses hos de store, traditionelle kæder. Her ligger et gennemsnitligt salær i forbindelse med en bolighandel på omkring 85.000 kr. Det mener Brikk er alt for højt, og at det ikke reflekterer hvordan bolighandler i virkeligheden foregår. For at understrege denne pointe har Brikk fastlagt salæret på henholdsvist 12.500 kr og 19.500 kr., alt efter behovet for en professionel fremvisning. Her medfølger alle de samme tjenester som man kender fra traditionelle mæglere, såsom vurdering, markedsføring, fremvisning og forhandling. 

Måden hvorpå Brikk kan fastlægge salæret så lavt er ved at prioritere kundeoplevelsen, frem for udvidelse af virksomheden. En af primære grunde til at traditionelle mæglerkæder er dyre er nemlig at du som kunde betaler for at kæden

kan udvide, og åbne nye butikker. Salæret hos de traditionelle ejendomsmæglere reflekterer dermed de betragtelige omkostninger der er forbundet med at åbne, og drive, butikker overalt i landet. Ved at gøre op med disse strukturer har Brikk mulighed for at tilbyde den præcis samme service, til et markant lavere salær. Som kunde er du derfor stadig garanteret rådgivning fra en fysisk, og lokal mægler. 

Går ikke på kompromis med kvalitet 

På trods af at salæret hos Brikk er markant lavere end hos de traditionelle mæglere, er virksomheden ikke gået på kompromis med kvaliteten. Som det fremgår på Brikks hjemmeside, er høj kvalitet og professionalisme i højsædet når mægleren tilknyttes et boligkøb- eller salg. Virksomheden satser målrettet på at være de bedste i branchen, og ansætter kun mæglere der har mange års erfaring, og stor viden indenfor feltet. Det er en vigtig pointe, da det understreger at Brikk er en seriøs, ny ejendomsmægler i en branche der præges af ældre, traditionelle kæder. Brikk tilbyder dermed også de samme tjenester som de traditionelle kæder såsom vurdering, markedsføring, fremvisning og forhandling, som foretages af erfarne og kompetente mæglere. 

Trygge rammer og gennemsigtighed i fokus 

Udover at fokusere på professionalisme, lægger Brikk også stor vægt på at der er fuld gennemsigtighed i alle dele af din købs- eller salgsproces. Dette skyldes, at fuld gennemsigtighed og god kommunikation med mægleren er med til at give dig mere tryghed i din bolighandel, da du regelmæssigt opdateres og inkluderes i de forskellige processer i handlen. På denne måde undgår du uforudsete hændelser, og ubehagelige overraskelser, når du køber eller sælger en bolig i København med Brikk tilknyttet.