Der er god plads, hvis man vælger at rykke ind i Jores Okores lejlighed i Valby. Foto: Danbolig Frederiksberg

Jores Okore har sat sine 107 kvadratmeter store lejlighed i Valby til salg.

Den tidligere fodboldspiller for FCK Jores Okore er for nylig rykket fra hovedstaden til Aalborg, hvor han i dag spiller for Aab, og derfor har han sat sin lejlighed i Valby til salg.

Her kan man for knap 3,7 millioner kroner erhverve sig 107 topmoderne kvadratmeter, der er beliggende centralt i Valby på hjørnet af Valby Langgade og Vigerslevvej nær Damhussøen.

Lejligheden rummer 107 gode kvadratmeter fordelt ud på tre værelser. Foto: Danbolig Frederiksberg

Det store køkken alrum er godt udnyttet centralt i lejligheden. Foto: Danbolig Frederiksberg

Jores Okore købte lejligheden for 2.750.000 kroner i 2014. Dermed er der udsigt til en større økonomisk gevinst til den 25-årige fodboldspiller, selvom lejligheden er udbudt til salg for en kvadratmeterpris, der er noget lavere end gennemsnittet i området.

I lejligheden finder man tre gode og kvadratiske værelser, et flot og moderne køkken-alrum og et dejligt stort badeværelse.

Desuden er der altan til at nyde sommerens solstråler og egen parkeringskælder. Ejendommen er noget helt særligt, selvom at man ikke kan spotte det, lyder det fra ejendomsmægleren. 

– Selve ejendommen skiller sig ud, da den er så ny og energivenlig. Ejendommen er fra 2014 og har energimærke A, hvilket er rigtig svært at opnå, og det er der kun meget få ejendomme, der har i København, siger ejendomsmægler Patrick Sørensen fra Danbolig Frederiksberg til KBH.dk.

I den lille spisekrog, kan man nyde middagen bag de lyd- og termoisolerede vinduer. Foto: Danbolig Frederiksberg

Ejendommen er energimærke A, hvilket er et meget sjældent syn i København. Foto: Danbolig Frederiksberg

Ejendommen er ekstra godt isoleret, selv taget er isoleret, mens vinduerne er både lyd- og termoisoleret, så den kolde blæst og gadens støj holdes ude.  

Men derudover er lejligheden lige til at flytte ind i, hvilket ikke altid er lige nemt at finde i så ny byggerier.

– Der er overhovedet ikke nogen spildte kvadratmeter i lejligheden, der er rigtig godt udnyttet med tre gode værelser. Det er ikke altid tilfældet i nybyggerier, hvor der gost kan være spildplads, men ikke her, siger Patrick Sørensen til KBH.dk.

Se flere billeder af Jores Okores lejlighed her.

Hvis man alligevel overvejer at flytte til Valby, så kan man glæde sig til, at Chippendales også aflægger bydelen et visit og smider kludene i Valby Hallen i det nye år.