Foto: Shutterstoc

Mange ville nok have tanken, at når man bor i København, så er ens have rimelig ligegyldig.

Sponsoreret indhold

Der er også mange i København, der har en meget lille have, og derfor kan man også tænke, at det er ligegyldigt, om den er flot eller ej. Men viser man, at man kan have styr på en have, selvom den er lille, så viser man, at man har styr på livet, og så gør en flot have bare rigtig meget for huset.

Stor eller lille – haven skal være flot

Man kan godt forstå, at folk der har meget små haver, er rimelig ligeglade med, hvordan det ser ud. Ofte er der mange i København, der enten har meget små haver, eller slet ikke har en. Men til dem der har en, så skal i ikke tænke, at i bare kan lade den dø. 

Det er faktisk netop når den er lille, du burde tage dig af den. Der er ikke nær så meget arbejde i en lille have, som der er i en stor, derfor burde det ikke være svært at tage dig sammen til at gøre noget ved den. Så viser du også, at du kan tage dig af ting som ethvert voksent menneske. Desuden er det et godt sted at være kreativ og måske tegne lidt spændende, læs for eksempel om croquis-tegning her.

Hvordan gør man haven flottere?

Der er mange ting, man kan gøre for at få haven til at være flottere. Det handler bare om at starte et sted, og så bygge videre derfra. Lad os sige du har en have, og uden om den er der en hæk. Hvis man ikke holder styr på den hæk, så gror den bare som den vil, og så er den skæv og stikker ud til alle sider. Det er bare ikke flot. Derfor skal den selvfølgelig klippes. Du kan se mere om en flot hæk hos Plantelivet.dk.

En lige og flot klippet hæk gør allerede en stor del. Så er det videre til græsset i haven, det skal selvfølgelig også klippes, så der heller ikke er alle mulige forskellige længder rundt omkring. Hvis du ikke har nogle planter, træer eller buske i din have, så er det nok pynt der skal til for, at haven bliver hyggelig og lækker. Men har du planter, så skal der selvfølgelig holdes styr på dem og sørges for, at de er i orden, og gror ordentligt.