Foto: Pexels

Valby er i løbet af de senere år blevet en utrolig populær del af København. Bydelen bugner af liv, restauranter, caféer og masser af gode shoppingmuligheder.

Sponsoreret indhold

Hvis du er en af de mange, der allerede bor i Valby, eller hvis du går med planer om at flytte dertil, så kan du med fordel læse med her i denne artikel. 

I denne artikel kigger vi nemlig nærmere på, hvorfor Valby er blevet så attraktiv en bydel, samtidig med at vi kommer med en række gode tips til dig, der skal til at flytte ind i området. 

5 fordele ved at bo i Valby

Der er rigtig mange gode grunde til at bosætte sig i Valby, og derfor kan du nedenfor finde de 5 bedste grunde til at vælge lige netop denne bydel: 

  1. Det er typisk billigere at bo i Valby end mange andre steder i København
  2. Du er kun en cykeltur fra at stå midt inde i Indre By
  3. Valby er en spændende bydel med gode transportmuligheder
  4. Der er masser af gode shoppingmuligheder
  5. Der er tale om en attraktiv bydel i vækst – din bolig kan dermed stige meget i værdi inden for kort tid

Rigtig mange danskere har en drøm om at bo i København, men det er både dyrt, samtidig med at det kan være utroligt svært at finde et sted at bo, fordi der er så stor rift om lejlighederne. Hvis du ikke har råd til at bo inde midt i København, eller hvis du bare er for nærig til at betale det, som det koster, så kan du med fordel vælge at bosætte dig i Valby i stedet for. 

Her er du som nævnt kun en kort cykeltur fra at stå midt inde i Indre By, og der er dermed masser af gode muligheder for at komme hurtigt ind til den mere centrale del af København. 

Tips til dig der skal til at flytte til Valby

Hvis du skulle være så heldig, at du skal til at flytte til Valby, enten for at studere eller for at arbejde, så har vi samlet en række gode tips til dig. Alt afhængigt af hvor du flytter fra, så skal du formentlig finde dig en ny læge og en ny tandlæge. Der er mange forskellige lægehuse i Valby og en rigtig god tandlæge på Valby Langgade inde i Spinderiet. 

Det er vigtigt at få styr på disse lavpraktiske sundhedsmæssige opgaver så hurtigt som muligt. Det aldrig er til at vide, hvornår man bliver syg og har brug for at komme hurtigt til lægen eller får akut tandpine og har brug for at komme til tandlægen.