Over 700 stjålne genstande fundet ved ransagning. Genkender du nogle af tyvekosterne? Foto: Københavns Politi

Mobiler, tasker, ure, øreringe, solbriller, halskæder, ringe, brocher, penge og bestik. Københavns Politi har fundet hundredevis af tyvekoster fra indbrud på Sjælland.

Københavns Politi har efter længere tids efterforskning og overvågning af en adresse i København fundet frem til et opholdssted for en gruppe omrejsende kriminelle.

Politiet ransagede boligen og anholdt 12 personer, som foreløbig er fængslet i en måned. Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse. 

Ved ransagningen fandt politiet en stor bunke tyvekoster, og Københavns Politi håber du, at de mere end 700 stjålne genstande kan blive returneret til de rette ejere.

– Under ransagningen blev der fundet koster som smykker, halskæder, ringe, computer, iPads osv. Nogle af disse effekter er identificeret fra indbrud begået i henholdsvis Nordsjælland, København og Vestegnen, skriver Københavns Politi i pressemeddelelsen. 

Se alle tyvekosterne her.

Hvis du genkender nogle af effekterne, kan du kontakte politiet på telefon 114 eller skrive til [email protected]. Husk at oplyse journalnumrene på de effekter, du genkender.

Vil du have lignende nyheder i dit feed? Så følg KBH Efterlysninger på Facebook.

65 bænke forsvundet i København det seneste år – nu har politiet gjort et gennembrud