Foto: PR

Mangler du et par nye kondisko? Asics har åbnet en stor butik i Indre By, og på lørdag giver de en gratis julegave til de første 50 kunder i butikken.

Asics åbnede en stor butik på Købmagergade i Indre By fyldt med sneakers, løbesko og træningstøj tilbage i november måned.

For at fejre åbningen med et brag kommer Asics nu med et frisk tilbud til alle: Mød op foran butikken i bare tæer mellem klokken 14 og 15 lørdag den 16. december – så får du et par gratis sko på fødderne. 

Søren Johan Larsen er daglig bestyrer af den nye forretning på Købmagergade. Han fortæller til KBH.dk, at der står masser af medarbejdere klar til at dele sko ud til de kunder, som tropper op foran butikken med nøgne fusser.

– De første 50 personer, der møder op barfordet, får sko udleveret kvit og frit. Vi åbnede jo butikken på Black Friday tilbage i november, så vi laver lige det her event for at skabe noget opmærksomhed, siger han.

Der findes i forvejen et par butikker i landet, som forhandler Asics, men den nye forretning på Købmagergade – et af de travleste handelsstrøg i landet – er den første rendyrkede Asics-butik. 

Asics, der er et japansk mærke, forhandler løbesko, sneakers og træningstøj. 

Søren Johan Larsen vil ikke løfte sløret for, præcis hvilke slags sko forretningen vil give væk til de første 50 kunder, som møder op uden fodtøj foran butikken lørdag, men der er tale om 25 par løbesko og 25 par sneakers. 

Hvis man er så uheldig at møde op i bare fødder i decemberkulden, men man ikke er blandt de 50 første kunder, så uddeler Asics gavekort på 150 kroner som plaster på såret. 

Asics er en sammenskrivning af det latinske Anima Sana In Corpore Sano, som på dansk betyder ‘en sund sjæl i et sundt legeme’. Mærket blev stiftet i Japan i 1949.

Hvad sker der: Asics giver 50 par sko væk
Hvor sker det: Asics, Købmagergade 37, København K
Hvornår sker det: 16. december klokken 14-15

Madklubben lancerer nyt koncept på Nørrebro: Spis til du revner for 250 kroner