Lyngby Shop på Strøget sælger ud. Foto: Lyngby

Hvis du er vild med dansk design og porcelæn, bør du smutte en tur forbi Strøget i weekenden, hvor der er rig mulighed for at gøre et godt køb.

Lyngby Shop på Strøget inviterer porcelænsglade københavnere og turister til lagersalg i deres butik på Strøget 13. til 15. januar, hvor de populære vaser, stager og kværnsæt bliver solgt med rabatter på op mod 50 procent.

– Kom til Lyngby-lagersalg i København K, når vi byder indenfor i vores Lyngby Shop til tre dage med ekstraordinære lagersalgstilbud på et udvalg af vores kendte riflede designprodukter, lyder invitationen.

Blandt de gode tilbud er blandt andet et et udvalg af populære Lyngby-nyheder fra 2017 og 2016 i 1. sortering.

Foto: Lyngby

De besøgende i Lyngby Shop kan blandt andet se frem til følgende tilbud:

Lyngby-vasen 20 centimeter i hvid porcelæn: 199,95 kroner
Lyngby-stagen 6,5 centimeter i klar glas: 29,95 kroner
Lyngby-kværnsæt 17 centimeter i klar hvid porcelæn: 399,95 kroner
Lyngby-jubilæumsvase 20 centimeter i hvid marmor: 699,95 kroner
Lyngby-jubilæumsvasen 20 centimeter i sort marmor: 699,95 kroner

Der vil løbende blive fyldt op med varer alle tre dage i form af supplering fra lageret.

Foto: Lyngby

Foto: Lyngby

– Når vi slår dørene op for Lyngby-lagersalget lørdag til mandag, vil vi præsentere de besøgende for en blanding af klassiske, velkendte Lyngby designs og helt nye produkter og kollektioner til rigtig gode priser. Er du vild med det ikoniske, rillede design kendt fra vores Lyngby vase, så er jeg sikker på, at du til lagersalget vil kunne finde en ny favorit blandt vores stilrene produkter, hvad end du savner lidt nyt pynt til stuen eller soveværelset eller gerne vil pifte dit borddækning op, siger Mette Poulsen, marketing manager hos Lyngby, til KBH.dk.

Ud over de gode tilbud afholder butikken også en lodtrækning, hvor kunder har mulighed for at vinde en hemmelig designpræmie.

– Der vil være en en konkurrence, hvor man kan skrive sig op med navn og e-mail og få chancen for at vinde en smuk præmie til en værdi af 999,95 kroner, siger Mette Poulsen.

Lyngby er er særlig kendt for at stå bag den første relancering af den klassiske Lyngby-vase, der oprindeligt blev produceret af Porcelænsfabrikken Danmark fra 1936, indtil fabrikken i Lyngby lukkede i 1969.

– Med baggrund i Lyngby-vasens fornyede popularitet udvidede vi kollektionen med nye originale Lyngby-produkter, som alle prydes af det velkendte riflede design, oplyser Lyngby.

Hvad sker der: Lyngby Shop holder lagersalg
Hvor sker det: Strøget, Frederiksberggade 8, København K
Hvornår sker det: 13. januar 10-19, 14. januar 10-17, 15. januar 10-18

Foto: Lyngby

Historien bag vejnavnet: Derfor hedder det Strøget