Designmøbler er ofte ret dyre. Derfor er det ikke alle, som har råd til at fylde sit hjem med designmøbler, hvor end man gerne ville.

Dette er måske grunden til at genbrugs/vintagebutikker har stor succes i København. Der dukker hele tiden nye op og nogle af butikkerne er særdeles populære. Københavnerne vil altså gerne købe brugte møbler. 

Tv-programmer

Det ses også i de populære tv-programmer Loppe Deluxe og Sæt pris på dit hjem, som omhandler genbrug. Her kan man se, hvordan genbrugsvarer virkelig kan blive solgt som lækre kvalitetsvarer. Dette gælder især, hvis produkterne er af et bestemt design. Det ses tydeligt, at de produkterne, som omsættes nemmest er designmøbler af god kvalitet.

Dem kan man altid få solgt. Derfor er det måske heller ikke en dårlig investering netop at købe designmøbler, hvis man gerne vil have dem i sit hjem. Så har man nogle lækre møbler, så længe man gerne vil have det. Dernæst er man sikker på at kunne få dem solgt efterfølgende, hvis man gerne vil have noget nyt. 

Designmøbler på 5000m2

På Midtfyn hos Trend Bazaar ligger et af Danmarks største udvalg af internationalt design samt danske klassikere. Her kan du gå rundt på 5000m2 og se en masse designmøbler, brugskunst samt belysning på udstillingen. Hvis du er interesseret i nogle af produkterne, så kan du handle i deres butik eller på deres webshop.

Du kan altså enten bruge webshoppen som inspiration inden du besøger udstillingen eller du kan besøge udstillingen først og derefter gå på webshoppen, når du kommer hjem. Det smarte ved dette er, at du i ro og mag kan overveje hvilke produkter, som passer i dit hjem. Du kan besøge hjemmesiden her.

Trend Bazaars hjemmeside er hjulpet på vej af Bondtofte og Co, som har hjulpet dem med en hurtigere website hosting. Du kan læse mere om website hosting her.