Sommeren er for alvor kommet til Danmark, og det betyder, at de store frakker og tunge støvler er skiftet ud med t-shirts og sandaler.

Ved du dog stadig ikke helt, hvordan du skal klæde dig på til sommeren i hovedstaden? Så læs med her, hvor vi giver dig en guide.

Tænk i lag

Især i større byer kan det være svært helt at vide, hvor meget tøj man skal have på. I dagtimerne, hvor solen når gaderne, kan der være ulideligt varmt, men så snart solen går ned, eller man sidder i skyggen af et højhus, bliver det alligevel hurtigt køligt. Derfor skal du sørge for at tænke i lag, når du klæder dig på. Hav en t-shirt eller top på, og tag så en bluse og en tynd jakke med i tasken, hvis du skal være på farten hele dagen. På den måde kan du tage mere tøj på, efterhånden som det bliver køligere, og du kan dermed snildt være ude hele dagen.

Fokuser på de gode materialer

Der er ikke noget værre end at have noget billigt kunststof på, når det er varmt. Begynder man først at svede, er det umuligt for kroppen at komme af med varmen igen, og så bliver det kun værre og værre. Derfor skal du sørge for at investere i tøj i gode materialer som for eksempel sommerkollektionen fra et mærke som Hugo Boss, som du kan se hos Care of Carl. Her er det kun de bedste materialer, der er brugt til produkterne, og det betyder, at du ikke bliver fuldkommen overophedet, så snart du træder ud ad døren.

Sørg for at fastholde din personlige stil

I sommervarmen kan det godt være fristende blot at hoppe i den største og mest løse t-shirt, man kan finde, og så kombinere den med et par klip-klappere og et par shorts. Går du op i mode, vil du imidlertid komme til at fortryde dette valg, når du træder ud på gaden og ser alle de andre pænt klædte mennesker. Sørg derfor for at stramme dig an trods varmen og holde fast i din stil, hvis dette er noget, der betyder noget for dig. Så er du altid klar til en hyggelig tur på cafe eller restaurant med vennerne og er ikke nødsaget til først at tage hjem at skifte, fordi du ikke kunne overskue andet end klip-klappere, da du stod op om morgenen.