Med en signaturduft har du mulighed for at sende et signal til andre. Din duft kan nemlig høre til i forskellige duft-’familier’, og derfor kan parfumen udsende en duft, der enten kan være meget mild og frisk eller i den mere tunge og kraftige ende.

Derfor giver duftene også et bestemt indtryk af din personlighed. Det er derfor vigtigt, at du finder en signaturduft, som du kan lide, og som du synes, der giver det indtryk af dig og din personlighed, som du ønsker. 

Der findes et stort udvalg af parfumer til mænd, og derfor får du her tre gode råd til, hvordan du bedst finder din signaturduft, når du handler parfumer online. 

Bestem dig for hvad du bedst kan lide 

De tre råd går i bund og grund ud på, hvilke præferencer du har, men også hvordan du kan få hjælp til at vælge rigtigt. De tre råd lyder som følgende: 

Hvilken dufttype er du til?

Du skal først og fremmest afgøre med dig selv, hvilken dufttype du ønsker at gå efter. Det kan være, at du har en parfumeserie fra et bestemt mærke, der både har en lettere hverdagsduft samt en tungere og mere sensuel duft til om aftenen eller festlige anledninger.

Det kan også være, at du altid foretrækker den friske parfumer med noter af citrus fremfor den tunge med noter af læder. Når først du ved, hvilken type duft du ønsker som din signatur, kan du bedre navigere rundt i de mange dufte.  

Hvor længe ønsker du, at din parfume skal holde?

Derudover skal du overveje, hvor længe du ønsker din parfume skal holde. Der er nemlig stor forskel på, hvor længe duften varer ved. Du kan vælge mellem eau de cologne, eau de toilette og eau de parfum, som er den duft, der holder i længst tid. 

Duftbeskrivelserne kan hjælpe dig på vej

Når du har afgjort, hvilken dufttype eller duftfamilie, du ønsker, samt hvilken form for duft det skal være, kan du gå på jagt i det store udvalg af parfumer til mænd, som du finder online. Der vil nemlig være både en præsentation samt en duftbeskrivelse af næsten alle parfumer, hvorfor du hurtigt og nemt vil kunne få overblik over, hvilke parfumer der passer til dine præferencer.