Bland en boks med skønhedsprodukter. Foto: Goodiebox

I Axel Towers kan man i denne måned gøre et kup, når Goodiebox slår dørene op, og kunder selv kan sammensætte en lækker boks med skønhedsprodukter.

 – Det bliver en kæmpestor og skøn blanding af Fætter Guf og andre bland-selv forretninger – blot med make-up for kvinder.

Sådan lyder Rasmus Schmiegelow, der er direktør og medstifter for Goodiebox.

Han er en af stifterne af det specielle beautykoncept Goodiebox, der for første gang har åbnet en pop-up forretning i midten af København i Axel Towers, hvor folk kan gå amok og blande deres helt egen boks med udvalgte makeup- og skønhedsprodukter.

– Vi synes, at det kunne være sjovt at møde vores medlemmer ansigt til ansigt, og derfor besluttede vi at slå dørene op til vores butik i mandags, hvor vi kan byde dem på et anderledes koncept, siger Rasmus Schmiegelow.

Goodiebox har de seneste fem år eksisteret på nettet, hvor man kan for et fast månedligt beløb får tilsendt en boks med forskellige makeup og beautyprodukter hver måned. 

Skønhedsinteresserede kvinder fik mulighed for at sammensætte deres helt egen Goodiebox. Foto: Goodiebox

Ved åbningen i mandags havde flere kvinder fundet vej til butikken. Foto: Goodiebox

– Vi har lært så meget af vores medlemmer i løbet af de seneste fem år, hvor vi har givet beauty selvforkælelse online og været i konstant dialog på alle tænkelige digitale kanaler. Disse indsigter i vores medlemmers ønsker og behov vi nu gerne prøve af i en fysisk butik, siger Rasmus Schmiegelow til KBH.dk.

I mandags slog butikken dørene op, og det var der flere skønhedsinteresserede kvinder, der havde fået færten af.  

– Folk har taget rigtig godt imod konceptet, og der var da også en fin kø, inden vi slog dørene op. Det var primært vores medlemmer i forvejen, der kom og besøgte os i butikken. Men de har været rigtig glade for de produkter vi har haft på hylderne, lyder vurderingen fra Rasmus Schmiegelow til KBH.dk.

Og prisen er bestemt også til at tage og føle på, da skønhedsprodukter normalt godt kan være en dyr affære. 

Man kan sammensætte sin egen box med otte produkter for under 200 kroner. Foto: Goodiebox

Sammensætter man sin egen boks med otte produkter, så koster det 199 kroner. Men værdien af produkterne er meget højere, så der er god ‘value for money’, lover Rasmus Schmiegelow.

I udvalget er der nemlig masser af kendte mærkevarer som blandt andet Karmameju, Maria Nils, Clean og James Read.

Butikken er kun åben i december måned til og med lilljuelaftensdag, men det kan ikke udelukkes, at der kommer en ny Goodiebox-butik til byen senere. 

– Nu prøver vi at teste, om vores medlemmer kan lide den her fysiske butik, og så ser vi, hvad vores medlemmer siger, og på længere sigt kan Goodiebox-butikker være et godt supplement i udvalgte byer i landet, afslører Rasmus Schmiegelow til KBH.dk.  

Hvad sker der: Goodibox pop-up-shop
Hvor sker det: Axel Towers, Vesterbrogade, København V
Hvornår sker det:  Fra 4. til 23. december 11-20 i hverdagene og 10-18 i weekenden

Balder af stål og stenhårde vaskebræt indtager Valby Hallen: Chippendales kommer til København