For mange er Black Friday en hektisk dag. Her køber folk vildt ind og prøver at finde alle de bedste tilbud omkring dem. Det er en dag, der oprindeligt stammer fra midten af 1900-tallet i USA.

Men Black Friday så først dagens lys for første gang i 2013 i Danmark. Siden 2013 er Black Friday blevet mere og mere populær i Danmark, da det er en dag, hvor danskerne langer deres dankort eller kontanter over disken for til gengæld at købe et produkt med en god besparelse.

Alene i 2017 shoppede danskerne for 2.1 milliarder kroner, hvilket er en fremgang på 5.8 procent i forhold til 2016. Det betyder, at Black Friday er blevet Danmarks største handelsdag. Find ud af her, hvilke gode råd vi har fundet, så du kan forberede dig grundigt til den kommende Black Friday.

Sådan kan du forberede dig til Black Friday

Black Friday er en hektisk festdag med et væld af tilbud og rabatter hos fysiske butikker og webshops. På denne dag har du mulighed for at købe mange af de ting, som du har drømt om hele året. 

Desuden er der mulighed for at ordne julegaveindkøbene, inden det bliver december. Dog er det en god idé at forberede dig ordentligt til Black Friday, da du herved kan spare en masse penge. 

Hvis du vil forberede dig grundigt, så skal du blot følge disse 5 gode råd. Disse råd gør dig nemlig klar til Black Friday med manér. Læs mere om Black Friday her.

  1. Lav en liste med specifikke ønsker: Lav en indkøbsliste over de produkter, som du ønsker at købe på Black Friday. På denne måde kan du bedre forberede dig på, hvad du skal kigge efter. Det anbefales, at du undersøger, hvad produkterne koster før Black Friday, så du er sikker på, at du opnår en god besparelse.
  2. Få ønskelister fra familien: Sørg for at få alle de personers ønskeliste, som du skal købe julegave til i god tid. På denne måde er du klar til at gå shop amok, når dagen kommer samt købe alle de gaver, som der skal ligge under træet juleaften. Du kan ende med at spare en masse penge på gaver, hvis du sørger for at købe ting, der er på tilbud.
  3. Sig ja tak til nyhedsbreve fra online butikker: At få nyhedsbreve i din indbakke kan for mange være irriterende. De kommer nemlig i tide og utide, og ofte læser du dem slet ikke. Men det kan være en god idé at tilmelde sig diverse nyhedsbreve, inden det bliver Black Friday. Hvis du gør dette, vil du få en direkte mail om, hvornår Black Friday starter hos den specifikke butik. Det kan også være, at du kan få et indblik i de kommende tilbud og rabatter, som du kan se i nyhedsbrevet.
  4. Vær aktiv på de sociale medier: Mange butikker bruger i dag de sociale medier til at poste om gode tilbud og rabatter på Black Friday. Derudover har nogle butikker endda et Black Friday-event, som du kan tilmelde dig. På de sociale medier kan der være mulighed for at se gode tilbud og rabatter før alle andre.
  5. Start tidligt med at undersøge priser: Det er fordelagtigt at forberede sig grundigt til Black Friday, når det kommer til produkters priser. Sommetider kan butikker snyde med et knaldtilbud, der slet ikke giver en særlig stor besparelse. Derfor skal du sørge for at undersøge priser på de produkter, som du er mest interesserede i, før Black Friday starter. På denne måde kan du bedst sikre dig, at du får fingrene i alle de bedste tilbud uden at blive snydt.