Gorm's giver gratis julepizza til de hurtige. Foto: PR

Tivoli Hjørnet og Tivoli Food Hall åbner officielt for offentligheden i dag. De første 100 gæster får gratis pizza fra Gorm’s for at fejre åbningen.

Hvis du befinder dig i nærheden af Tivoli netop nu, og din mave rumler, fordi du ikke har fået frokost, så skynd dig hen til det nye Tivoli Food Hall på hjørnet af Bernstoffsgade og Vesterbrogade.

Her bliver der nemlig serveret gratis Gorm’s Pizza fra klokken 14 til de første 100 besøgende i anledningen af den officielle åbning af Tivoli Hjørnet, som har været et par år undervejs. 

Hvor Hard Rock Café før lå – på landets måske mest travle fortov – er der nu bygget ud med flere spændende butikker, hotelværelser og spisesteder fordelt på 6.000 kvadratmeter. 

Tivoli præsenterede nyheden om åbningen af Tivoli Hjørnet i sidste uge:

– Efter 14 års tilløb står det nye 6.000 kvadratmeter store Tivoli Hjørnet endelig klar til at modtage gæster. Tivoli Hjørnet består blandt andet af to restauranter, café, designbutik og en betragtelig udvidelse af Nimb Hotel.

– Sidst men ikke mindst rummer Tivoli Hjørnet Tivoli Food Hall med 15 madstader drevet af entreprenante og anerkendte madaktører.

Selve Tivoli Food Hall fylder 650 kvadratmeter.

Tivoli Food Hall.

Tivoli Food Hall.

Tivoli Hjørnet kom første gang på tegnebrættet for 14 år siden, og byggeriet er Tivolis største investering nogensinde – hele herligheden har kostet et uspecificeret trecifret millionbeløb. Og nu står det altså klar.

Men så kan turister og borgere også få glæde af butikker, caféer og spisesteder som Espresso House, Illums Bolighus, Vapiano, Sticks’n’Sushi, Bobbabella, Gorm’s og burgerjointen Cock’s & Cows. I alt rykker 15 madstader ind, som du kan læse mere om her.

Der er gratis adgang til Tivoli Hjørnet og Tivoli Food Hall for alle. Du behøver altså ikke købe billet til Tivoli for at komme ind og nyde herlighederne.

PostNord advarer borgere på Østerbro: Mystisk person har været på spil flere gange