Den Blå Planet byder til foredrag om seksualundervisning i dyreverdenen. Foto: Den Blå Planet/Islands Fallologiske Museum

Den Blå Planet på Amager byder på et meget pikant foredrag, hvor man kommer helt tæt på dyrenes private dele.

Når man tænker på fisk og havpattedyr, så tænker man ikke just på, at de store oceaner er fyldt med avancerede og underfundige parringsritualer under overfladen. 

Men ligesom dyr og mennesker, der lever på land, så har dyrene under havoverfladen et meget rigt og avanceret sexliv, som Den Blå Planet ønsker at sætte fokus på med en omgang ‘seksualundervisning’, der har fået titlen ‘Verdens længste penis og andre historier’.

– Jeg har jo lavet lidt clickbait ved at referere til verdens største penis, og jeg vil også afsløre, hvilket dyr den sidder på, siger Daniel Flendt Dreesen, der er fordragsholder og programansvarlig på Den Blå Planet til KBH.dk.

Den store penis skal tiltrække publikum til begivenheden ude på Amager, der byder på mange sjove historier om livet under havets overflade. 

– Det handler om at vise, at parring i havet er noget helt særligt, og at der er over 100 forskellige måder at gøre det på, siger Daniel Flendt Dreesen til KBH.dk. 

Møder man op til den anderledes begivenhed, venter der saftige historier fra dybet, lover Daniel Flendt Dressen: 

Det er dette dyrs tissemand, der bliver en del af foredraget på mandag. Foto: Islands Fallologiske Museum

– En af de helt oplagte eksempler handler er dybhavstudsefisken, som er en enormt grim fisk. Den lever helt nede ved havbunden, og der er bælgmørkt, og derfor behøver den heller ikke at se godt ud. Den er faktisk ret fed og kuglerund. 

– Men det er så kun hunnen, der ser sådan ud. Hannen er derimod lillebitte og faktisk så evolutionært underudstyret, at man tror, det er løgn. Han har kun en chance, hvis han finder og hopper på en hun, som han skal finde frem via lugtesanen, hvor han bider sig fast i kvinden og smelter sig sammen med hendes krop, siger Daniel Flendt Dreesen til KBH.dk. 

Daniel Flendt Dreesen lover saftige historier fra dybet. Foto: Per Fløng

Han forklarer, at hannen sætter sig fast i hunnen og donerer sin sæd, mens han snylter på hunnen og får næring og liv fra hende. Det er blot én af de mange historier, der venter besøgende, der slår et smut forbi Den Blå Planet mandag 18. december.  

Men selvom foredraget bliver holdt i en pæn tone, så er det altså ikke for de mindste eller meget sarte.

– De mindste børn skal nok blive hjemme. For der bliver altså vist video af parringsritualer og dyrenes kønsdele. Det bliver ikke decideret pornografisk, men det kan jo godt virke lidt pikant på de fleste, siger Daniel Flendt Dreesen med et grin.

Foto: Per Fløng

Hvad sker der: ‘Verdens længste penis og andre historier’ – Foredrag om parring under havets overflade
Hvor sker det: Den Blå Planet
Hvornår sker det: Mandag 18. December, klokken 19

 

19.000 gadelamper udskiftet i København – nu sparer kommunen millioner på el