Vind to billetter til foredrag med Jesper Steinmetz i Bremen Teater. Foto: Tantholdt.com

Jesper Steinmetz gæster Bremen Teater 26. februar, hvor han vil fortælle om sine syv år som udenrigskorrespondent i USA. Se nederst i artiklen, hvordan du vinder to billetter.

Bremen Teater på Vesterbro får besøg af journalist Jesper Steinmetz, der er i Danmark for at holde foredrag om USA, den amerikanske præsident Donald Trump og livet som korrespondent. 

Mandag 26. februar vil den kendte TV 2-korrespondent først og fremmest fortælle om, hvordan det første år med Donald Trump ved roret i Det Hvide Hus er forløbet. 

– Jesper Steinmetz har mødt Donald Trump ved fire forskellige lejligheder. Nogle gange er det gået bedre end andre. For, som Steinmetz har oplevet på egen krop, kan Trump både være brutal og imødekommende, skriver arrangøreren af foredraget.

Foredraget, som er præsenteret af Tantholdt.com, vil desuden handle om de mange dramatiske og opsigtsvækkende begivenheder, Steinmetz har dækket for TV 2 som korrespondent i USA.

Jesper Steinmetz har været USA-korrespondent i syv år.

– Han har rapporteret fra 48 stater, stået midt i voldelige raceuroligheder i Ferguson og Baltimore, dækket orkaner og andre naturkatastrofer samt rykket ud midt om natten, når der igen var masseskyderi et sted i det enorme land. Vi kender ham iført smoking på den røde løber ved Oscar-uddelingen i Hollywood eller iført shorts foran Det Hvide Hus i Washington DC, hvor han bor, skriver Tantholdt.com.

Efter foredraget får publikum mulighed for at stille spørgsmål, og Jesper Steinmetz vil desuden signere sin bog Come on America, som gæsterne får mulighed for at købe, når showet er slut.

Billetter til foredraget kan købes Ticketmaster og koster 250 kroner + gebyr.

Du kan også være heldig at vinde to billetter. Find blot KBH.dks opslag om foredraget på Facebook og fortæl i kommentarsporet, hvem du vil tage med – så deltager du i konkurrencen. Vinderen udtrækkes mandag 22. januar.

Jesper Steinmetz har mødt Donald Trump fire gange. Foto: Tantholdt.com

Hvad sker der: Foredrag af Jesper Steinmetz
Hvor sker det: Bremen Teater, Nyropsgade 49-41, København V
Hvornår sker det: 26. februar klokken 19-21

Glimmer og boogie hele aftenen: Østre Skøjtehal inviterer til 80’er-disco på isen