Hardcore fans af Game of Thrones skal en tur i Field's. Foto: HBO

Fans af Game of Thrones får en unik mulighed i weekenden, når den berømte jerntrone fra serien kommer til Bilka i Field’s.

Den er omdrejningspunktet i en af verdens mest populære tv-serier. 

Jerntronen i Game of Thrones er det ultimative symbol på magt, som de kongelige familier strides om i serien – og nu kan danske fans få lov til at mærke, hvordan det føles at være hersker af kongeriget, når det verdensberømte sæde kommer til Bilka i Field’s om få dage. 

Det bliver en unik selfie-mulighed for fans, som kan få lov til at sætte sig på den ikoniske trone og mærke, hvordan de straks bliver mere magtfulde og populære – lige midt i Bilka på Amager.

Jerntronen bliver placeret i Fields fredag og lørdag.

Hans Andersson fra HBO siger til KBH.dk, at det er en helt speciel og ekstraordinær oplevelse, der venter de københavnske fans.

– En af de mest ikoniske rekvisitter fra tv, den gigantiske jerntrone fra Game of Thrones, vil komme til Danmark i denne uge som en del af dens nordiske tour. Danske Game of Throne fans vil få en sjælden mulighed for at deltage i en helt speciel begivenhed.

– De får chancen for at sidde i den klassiske 200 kilo tunge jerntrone og få taget billeder samt selfies, siger Hans Andersson til KBH.dk.

Nu er chancen her! Sæt dig på verdens måske mest berømte sæde.

Jerntronens nordiske turne sker i forbindelse med, at 7. sæson af Game of Thrones netop er udkommet på dvd. 

Det er endnu ikke officielt bekræftet, hvornår 8. sæson får premiere, men hardcore fans kan heldigvis putte sig i jerntronen, mens de venter.

Hvad sker der: Jerntronen fra Game of Thrones kommer til Danmark
Hvor og hvornår: Bilka i Field’s 15. og 16. december + Elgiganten i Glostrup 13. og 14. december

Seksualundervisning for store og små på Den Blå Planet: Kom og se blåhvalens enorme penis