Coca-Cola byder på en vild udfordring i hjertet af København. Foto: Coca-Cola Danmark

Vovehalse kan prøve kræfter med vild konkurrence, der bestemt ikke er for folk med højdeskræk eller bangebukse.

Nogle gange skal man turde presse sig selv.

Det kan godt være, at man selv tror, at man ikke kan løbe 10 kilometer, spise rå fisk eller se sin frygt i øjnene og tage elevatoren.

Men hvad hvis der faldt en belønning af, og at man for sin indsats fik en præmie for at have brudt sine egne grænser.

 

Det vil Coca-Cola gerne hjælpe københavnerne med, og derfor kan man fra imorgen udfordre sig selv eller en man kender til at bestige en 10 meter høj klatrevæg, formet som en colaflaske på Kultorvet i København.

 

Og selvom 10 meter ikke lyder af meget, så starter klatrevæggen tre meter oppe, hvilket altså ender med at give en god udsigt ud over byen 13 meter oppe i luften, hos de vovehalse, der når helt til tops.

Hvis man medbringer sin egen ønskeliste til toppen, så kan man være heldig at vinde, da Coca-Cola trækker lod om at opfylde et ønske, hos dem der altså tør kravle helt til tops. 

Der venter en vild udfordring Foto: Coca-Cola Danmark

 

– Vi vil gerne give danskerne mulighed for at gøre noget, de ikke har prøvet før. Vi ved, at bjergbestigning og klatring er noget, som rigtig mange danskere drømmer om, men ikke har fået prøvet. Nu giver vi dem chancen med klatrevæggen, og tilmed kan man også deltage i vores konkurrence om at få et andet stort ønske opfyldt, hvis man når helt til toppen af klatrevæggen, siger Peter Hædersdal, Senior Brand Manager hos Coca-Cola Danmark.

 

Klatrevæggen er åben hele weekenden og kan prøves for alle over 15 år.

 

Klatrevæggen har åbent fredag den 2. marts kl. 15-18, lørdag den 3. marts kl. 10-16 og søndag den 4. marts kl. 10-15. 

Se selv en lille teaservideo for den vilde klatrevæg her: 

Historien bag navnet: Derfor hedder det Esplanaden