Foto: Shutterstock

København vokser og vokser, hvilket blandet andet skyldes de mange tilflyttere, der kommer fra den anden side af Storebælt.

Vi byder jer alle sammen velkommen! Når man flytter sig så mange kilometer væk fra hjemstavnen, påvirker det nødvendigvis en række ting, og en af dem er den naturligvis det tætte bånd, man i mange år haft med sine forældre. Man flyver ikke bare fra reden, man flytter langt væk fra faste måltider og tøjvaskning. 

Derfor vil vi gerne give et par tips til dig, der snart får besøg af dine forældre i den store hovedstad. Her kan vi både nævne online bingo hos Bingohallen.dk, og gratis popcorn som et par af din mange ting, der hitter i København for tiden. Du kan med ro i sindet invitere dine gamle på visit i denne uge!  

1. Skøjtebanen på Frederiksberg slår alle rekorder

Det er ingen hemmelighed, at Skøjtebanen på Pile Allé  i mange år har været tilholdssted for glade familier og børn. Men selv uden de allermindste kan det være en hyggelig ting at gøre her i de kolde vintermåneder. En tur på isen med de gamle er en skøn måde at catche up på, da man både kobler af og hygger sig imens. Man kan nemt leje skøjter, og der er også mulighed for at købe kaffe og brændte mandler. Det er alle tiders!  

2. Spil online bingo efter en lang dag i København

Når man sådan agere turist i eget land eller by, kan det være en skøn ide at komme hjem i en lun lejlighed på sofaen, og skrue op for internethastigheden. En sofa er nemlig aldrig mere indbydende, end den wifi den kan tilbyde. Mange unge har gode bingo minder fra dengang, de boede hjemme. Der var det måske ikke online bingo, der hittede, men det er det ikke desto mindre nu. Derfor bør du hurtigst muligt sørge for at få sådan en oplevelse med dine forældre. 

Gratis popcorn i Palads fra d. 26.-28. januar

Det forjættede farvekatalog i indre by fylder hele 100 år på torsdag d. 25. januar. Palads teateret som biograf, der i tidernes morgen tilbage i 1911 havde til huse på hovebanegården, blev i 1918 opkøbt og flyttet til Axeltorv, hvor vi kender det i dag. Det meningsdelte udtryk, der møder en udefra, er dog først kommet til langt senere, da Poul Gernes i 1989 brugte hele farvekataloget, og malede den, som vi kender den i dag. Det skal nødvendigvis fejres, hvorfor I alle bør møde op fra d. 26.- 28. Januar og spise gratis popcorn og se en film. God fornøjelse! 

Kig forbi luderkvarteret på Istedgade

Om man skal besøge Vesterbros hippe og kreative kvarter, er efterhånden en selvfølge. Bydelen har udviklet sig en gevaldig avant garde agtig retning, hvor caféer og små atelierer har blomstret frem de seneste 5 år. Dette er dog blot en side af den smarte bydel. Den mere dystre og rå del af Vesterbro er nemlig stadig præget af  prostitution, narko, enarmede tyveknægte og triste skæbner. Selvom det hårde miljø ofte skaber overskrifter, er det svært at forestille sig bydelen uden kontrasten. Det er altid en spændende oplevelse at vandre ned af Istedgade fra Enghave Plads mod Gasværksvej, og suge de store kontraster til sig. Et kæmpe most for hele familien! 

Tag dem med ud og spise på Restaurant Flammen 

Flertallet kender det alt for godt. Når fødderne er trætte og skoene er lagt på hylden, vil sulten melde sig i de hungrende maveregioner. På Flammen er der ingen grænser for, hvor meget du kan spise. Hvis du hører til dem, der kan lide et godt stykke filetudskåret kængurubøf, vil du elske at slå røven i sædet hos Flammen, og hoppe i denne uovertrufne kødbuffet, der tæller flere slags kød, end du kan tælle salater i salatbaren. Stemingen er i top, og I får alle en skøn oplevelse.  Hos Flammen står dyrene også i kø! 

Til sidst og ikke mindst kan I alle tillade jer, med ro sindet, at hoppe under dynes og sige tak for en dejlig dag i Kongens København.