Foto: Ticketmaster

Trevor Noah lægger vejen forbi Forum på Frederiksberg til sommer.

Den sydafrikanske komiker og tv-vært Trevor Noah cementerede for alvor sit navn, da han overtog værtsstolen på The Daily Show efter den legendariske Jon Stewart i september 2015.

Selvom fans af satireprogrammet måskede frygtede, at skoene var for store at fylde ud, har 33-årige Trevor Noah siden formået at sætte sit eget præg på The Daily Show, som fortsat er hyperpopulært – godt hjulpet på vej af indsættelsen af Donald Trump som verdens mægtigste mand.

Når Trevor Noah kaster sig ud i en stor turné i løbet af sommeren, bliver det således på nogle af de mest rummelige spillesteder i verden, hvilket tyder på, at komikeren forventes at trække fulde huse i Europa.

Når han lægger vejen forbi København 8. juni i år, bliver det i Forum på Frederiksberg, som har plads 8.500 siddende tilskuere, og salget begynder på torsdag klokken 10.

Trevor Noah kommer fra Johannesburg i Sydafrika.

Arrangørerne har ikke løftet sløret for, hvad showet præcis kommer til at handle om, men mon ikke Noah tager det nuværende politiske landskab i USA under kærlig behandling, som han har for vane at gøre?

Varm op til besøget i København med klippet herunder, hvor han stikker til præsidenten.

Billetter kan købes via Ticketmaster fra 18. januar klokken 10.

Priserne ligger mellem 460 og 580 kroner.

Hvad sker der: Stand-up med Trevor Noah
Hvor sker det: Forum, Julius Thomsens Pl. 1, Frederiksberg
Hvornår sker det: 8. juni 2018

Enrique Iglesias kommer til Royal Arena