Smagsløgene får et spark, når Tacopop langer de små mexicanske majspandekager med fyld over disken. Foto: Tacopop

En ny københavnsk taco-restaurant fejrer åbning med et frækt tilbud.

En blød lille pandekage af majsmel med lækkert fyld af spicy kød, koriander, tomater og alt, hvad hjertet derover kan begære.

For mange er de ægte små tacos en lille stærk sag, der sætter smagsløgene på arbejde og måske endda får sveden til at springe frem på panden.

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med en ægte taco, så gælder det om at komme i sving. Alle bør prøve kræfter med de autentiske små krabater, mener Jose Alfonso Hernandez, der ejer den nye restaurant Tacopop, som inviterer til åbningsfest på lørdag på Østerbro

– Vi har lige åbnet vores tacqueria og ligesom man kender det fra et pizzaria, serverer vi kun tacos og mexicanske retter. Men vi vil gerne gøre lidt opmærksom på os selv, og derfor vil vi med dette arrangement på lørdag få folk til at mødes og hygge sig over tacos, siger han til KBH.dk.

Foran den mexicanske biks bliver der opsat tre food-trucks, og for den nette sum af 190 kroner kan man gå amok i tacos fra klokken 13 til 18.

– Vi vil have seks forskellige typer af tacos, og der vil også være udgaver til dem, der er allergiske over for gluten eller er vegetarer eller veganere. Og vi laver selvfølgelig alle tacos helt fra bunden, når folk bestiller dem, siger Jose Hernandez til KBH.dk.

Med autentiske råvarer og opskrifter fra sin egen bedstemor byder Jose Hernandez på mad, der sender tankerne direkte til Mexico.

I de forskellige tacos finder man både grøn tomatsalsa, stegte ris og bønner samt velhængt oksekød fra Uruguay, hvilket nok skal bombardere tungen og ganen og give varme i vinterkulden.

Der bliver noget for enhver smag, når Tacopop fejrer deres åbning på lørdag. Foto: Tacopop

For under 200 kroner kan man spise sig mæt i de smagfulde mexicanske delikatesser. Foto: Tacopop

– På lørdag foregår arrangementet udenfor, men vi sætter varmelamper op og tænder for noget musik, så folk kan komme hinanden ved her i januar, og som det ser ud nu, regner vi med, at der kommer omkring 100 mennesker, siger Jose Hernandez til KBH.dk.

Skulle man få lyst til at tyvstarte og smage den mexicanske streetfood før tid, så har Tacopop åbent alle dage fra 12 til 21.

Og har man mod på at prøve at gøre restauranten kunsten efter i sit eget køkken, er der også mulighed for at købe ægte mexicanske produkter i restauranten, som importeres hjem fra Mexico.

Foto: Tacopop

Det koster 190 kroner, hvis man vil købe billet til at spise lige så mange tacos, som man orker.

Hvis man køber billet senest torsdag i forretningen, så koster en billet kun 150 kroner.

Hvad sker der: All you can eat-tacos
Hvor sker det: Odensegade 20, København Ø
Hvornår sker det: Lørdag 20. januar 13-18 

Glæd dig til et spektakulært show i hele februar: Magisk lysfestival i København