Medina gæster VEGA til marts. Foto: VEGA

Den 1. marts drysser den danske sangerinde stjernestøv ned over Store VEGA med en overvældende perlerække af eminente popbangers for et siddende publikum

Medina medvirker i øjeblikket i dette års Toppen af Poppen, hvor hun fortolker sange fra blandt andre Teitur, Carl Emil Petersen (Ulige Numre) og Kvamie Liv. Hun har allerede nu varslet, at flere af fortolkningerne måske vil være at finde på setlisten til foråret, når hun spiller for et siddende publikum i Store VEGA.

Sidste år udgav hun fjerde dansksprogede album Grim. På albummet dykker sangerinden på ny ned i livets op- og nedture og behandler temaer som længsel usikkerhed og selvopofrelse. På titelsangen behandler hun mediernes nedgørelse af kendte personers livsførelse. Albummet blev storrost af journalist på Berlingske, Nanna Balslev, der bl.a. skriver:

”Det kunne være mig, synger Medina. Ja, men det kunne også være mig, eller hvilken som helst anden kvinde, der har oplevet at længes efter en anden, der ikke tilhører os. Og Medina er fortsat de knuste hjerters stærkeste danske ambassadør.”

I 2008 bragede sangerinden ind på de danske hitlister med popperlen “Kun For Mig”. Nummeret lå 52 uger på den danske hitliste, og var den mest solgte i hele 2009. Kort efter fulgte nyklassikerne “Ensom” og “Vi To”, og det blev hurtigt klart for danskerne at de måtte byde “Velkommen til Medina”.

Siden dengang har Medina siddet som kongerigets ukronede popdronning og leveret den ene platinsingle efter den anden. Med mere end en kvart million solgte albums og hundredvis af live-koncerter herhjemme og i udlandet, har hun af flere omgange cementeret sin position. I 2016 modtog Medina Æresprisen ved Danish Music Awards.

Om koncerten med Medina

  • Søndag d. 1. marts kl. 20.00
  • Store VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
  • Billetpris: 300 kr. + gebyr -billetterne er sat til salg