Der er 90'er-brag i Store Vega 3. februar. Skal du med? Foto: Simon Svensson

Det populære event ‘Born into the 90’s’ vender tilbage 3. februar, hvor Typhoon & Friends igen er klar til at spille den bedste hiphop og R&B fra 90’erne. Denne gang i Store Vega på Vesterbro.

Hvis du elsker lyden af 90’erne, skal du sætte et stort fedt kryds i din kalender lørdag 3. februar.

Dj Typhoon står bag eventet ‘Born into the 90’s’, som har været afholdt en håndfuld gange i Lille Vega i løbet af 2017.

Nu er han igen klar til at skrue op for de velkendte hiphop og R&B-tracks hele natten, der sender publikum på en nostalgisk rejse tilbage til det farverige årti med de tunge rytmer. 

Festen er blevet så populær, at den denne gang rykker ind i Store Vega, hvor der er plads til flere mennesker.

– Alle kunne ikke komme ind, da vi holdt det i Lille Vega sidst, forklarer Sonny Buhr, bedre kendt som DJ Typhoon, til KBH.dk.

Foto: Simon Svensson / Vega

Han glæder sig over den store interesse for festen, der udspringer af hans egen kærlighed til hiphop og R&B fra 90’erne. Tusinder har vist interesse for begivenheden på Facebook.

– Musikken havde bare en helt speciel feeling og lyd i 90’erne. Nyere musik er kedeligt. Det er svært at høre forskel på hits nu om dage, fordi de ofte er lavet efter den samme opskrift, siger han.

– Den særlige vibe, der var i 90’ernes hiphop og R&B-musik, har ingen kunne fremkalde siden, og det er den stemning, folk kommer for. Jeg tror, det er derfor, der er kommet den her hype omkring eventet. Det er den vildeste fest.

Foto: Simon Svensson / Vega

Foto: Simon Svensson / Vega

Publikum kan blandt andet glæde sig til at feste natten lang til lyden af Missy Elliott, Timbaland, Janet Jackson, Mariah Carey, A Tribe Called Quest, Puff Daddy, Tony! Toni! Tone!, Jay-Z, LL Cool J, TLC og mange flere. 

– Det har været så megafedt de sidste par gange. Folk synger med på sangene og kan teksterne – det hører man ikke så tit mere. Det er ret specielt. Og der er en helt hær af folk på dansegulvet, som bliver der hele natten, siger Sonny Buhr. 

Han fortæller, at målgruppen for festen både er alle dem, der var fans, dengang musikken kom frem i 90’erne, men også den lidt yngre genereation, som er begyndt at kigge tilbage på den musik, der blev lavet dengang.

– Jeg spillede den her musik, da det var nyt i 90’erne. Jeg spiller og elsker det stadig, men der er kommet en ny generation til, som er begyndt at kigge tilbage. Mange af de unge i 20’erne er nærmest blevet lavet til det her musik. De kan ikke huske det, da det var stort, men de lytter til det nu.

Foto: Simon Svensson / Vega

Foto: Simon Svensson / Vega

Det koster 60 kroner at komme ind til festen – hvilket man må sige er billigt for en tur tilbage til 90’erne, da de var bedst.

Hvad sker der: ‘Born into the 90’s’
Hvor sker det: Store Vega, Enghavevej 40, København V
Hvornår sker det: 3. februar klokken 23-04

Ombygget militærvogn inviterer dig ind i varmen: Gå i sauna på Islands Brygge – og køl af i havnen