Foto Pexels

Søvn er uundværligt. Din søvn har nemlig indflydelse på både din krop og dit sind. Derfor bruger du også op til 1/3 af dit liv på at sove. Hvis din søvn halter, vil du hurtigt opleve, at andre aspekter af livet også bliver sværere. Du kan måske ikke koncentrere dig så godt, eller du kan blive irritabel. I sidste ende kan du faktisk risikere at blive direkte syg af manglende søvn. Derfor bør du altid prioritere en god nats søvn.

At sove i København kan være svært. Det er meget støj fra både mennesker, køretøj og byggeriarbejde. Derfor bør du tage alle redskaber i brug, så du kan optimere din søvn.

Læs hvordan i det følgende.

Sørg for et godt sovemiljø

For at kunne sove godt, må du først skabe et godt sovemiljø.

Her får du brug for:

  • En behagelig seng
  • God og støttende pude
  • Behagelig og omsluttende dyne
  • Komfortabelt sengetøj
  • Mørklægningsgardiner

Det er vigtigt, at det rum, du sover i, er mørkt og køligt. På den måde har du nemmest ved at falde i søvn. Lige sådan gør et mørkt og køligt rum det også nemmere for dig at blive i søvnen. For at gøre rummet mørkt, er det en god idé med nogle gode mørklægningsgardiner.

Du får også brug for en god dyne og pude. Puden skal støtte dit hoved, så det ligger i en god vinkel i forhold til resten af kroppen. Dynen skal kunne holde din krop på en behagelig temperatur og være dejligt omsluttende, så du sover godt.

Det er også vigtigt med noget behageligt sengetøj. Hvis dit sengetøj kradser, eller på anden måde generer dig, vil du ikke sove særlig godt.

Sådan kan en NapPillow hjælpe din søvn

Når du gerne vil have en god pude, er der flere gode grunde til at vælge NapPillow. Puden tilpasser sig til din soveposition, så du altid ligger behageligt. Det skyldes blandt andet, at puden er justerbar i højde og hårdhed, så den altid passer til dine behov.

Derudover har puden indbygget Cold-Touch®-teknologi, der sørger for, at puden bliver holdt kølig natten igennem. På den måde undgår du at overophede om natten. Endelig er puden også både allergivenlig og vegansk. Derfor egner den sig også godt til dig med en sart eller sensitiv hud.