Foto Pexels

Hvis du er vild med at få tingene gjort inden du tager på ferie, så handler det altså om at sætte i gang nu! Det indebærer alverdens projekter på tegnebrættet lige fra en dobbelt carport i træ, til en terrasse, der meget vel hen over sommeren, kan agere det centrale samlingspunkt for alle strabadserne i hjemmet!

Carporten, der altid er talt om

Hvis I derhjemme altid – eller i hvert fald længe – har drømt at få lavet en carport til bilerne, så er det måske nu i bør slå til? Det behøves ikke at være et større eller længere projekt at få sat en sådan carport op, ej heller hvis I gerne vil, at der er plads til to biler. Så handler det i stedet bare om at finde en dobbelt carport i træ, eller andet materiale I ønsker. Vælger i dog at opføre i træ, kan i yderligere udvælge netop de tagplader i ønsker. Bestil dobbelt carport i træ her.

Bål- og samlingssted

Der er intet så hyggeligt om sommeren, som at kunne samle sig omkring et bål og tilbringe aftenerne i flammers skær. Jovist er der lidt om røglugten, men det er ikke noget et bad ikke kan tage! En bålplads behøves ikke blot være et rundt stykke jord i haven og nogle sølle træstubbe. Der kan sagtens gøres mere ud af det. Måske en hæves bålplads og faktiske stole omkring? Eller hvad med et bålfad, der kan tages ind og ud ved behov – det er især smart, hvis I har en lille have!

Terrasse som loungeområde

En terrasse er nem at blive forelsket i, og det er med rigtig god grund. Især om sommeren er en terrasse svær at undvære, når man kan stille alverdens havemøbler op, og have samlingspunkt der. Sommeraftenerne brugt på terrassen, med en øl eller en kop kaffe, glemmer man sjældent!