Det at kunne amme sin baby er for mange kvinder af stor betydning. Til dels skyldes det den nære stund i form af tilknytningen mellem mor og barn, men også barnets sundhed i at få brystmælk.

Trods de bedste intentioner om amning af din baby

Dog anbefalinger om at amme sit barn med brystmælk, kan det for nogle mødre være en vanskelig opgave samt start. Trods gode intentioner og anstrengelser sker det, at amningen aldrig rigtig kommer i gang. Eller at man oplever, at man ikke har mælk nok i brysterne. Dertil står alene med et problem, som dertil kan opleves stressfuldt. For det er nok de færreste mødre, som ikke har et dybfølt ønske om at kunne amme sit barn med egen brystmælk. Men mange må give op, fordi de oplever, at deres baby ikke får den mad, den behøver. Heraf bliver modermælkserstatning naturligvis redningen.

En svær ammestart

Man kan måske også som nyvordende mor sidde med en følelse af, at hjælpen fra det offentlige ikke var tilstrækkeligt, for at amningen af sit barn lykkedes. Denne start kan for mange mødre bidrage til, at de føler sig mislykkede som kvinder. Hvilket hverken er hensigtsmæssigt for mor og barn på sigt. For at amme sin baby eller komme i gang, kan kræve meget tålmodighed. Men også viden om hvordan hele funktionen kropsligt foregår, men også viden om sutteteknik og rette ammestillinger for baby.

Der kan være hjælp at hente hos privat ammevejleder

Står du som nybagt mor og ikke rigtig er kommet godt i gang med amningen. Eller er ved at give op, fordi det falder svært, så er der privat ammehjælp at gribe ud efter. Trods du bor i Københavnsområdet, kan du stadig støttes og få hjælp til amningen. Også med brug af flaske samt supplering. Med professionel og kærlig ammevejleder hjælp til dig bosiddende i Esbjerg, gives du den optimale støtte for at kunne amme dit barn optimalt. Hjælpen kan nemlig ske online men også på skrift trods et hjemmebesøg ikke er muligt.

Få ammevejledning inden fødslen

Du kan også komme amningen i forkøbet, så du er forberedt til din baby ankommer. Hvilket flere mødre ser stor værdi i og tilkøber for den bedste start.