Sponsoreret indhold

Overvejer du at fri til din kæreste? Så går du nok også rundt og leder efter en forlovelsesring. Det kan føles som lidt af en jungle at finde den rette. Heldigvis kan du få inspiration i denne korte oversigt.

Stenen

Kernen og hjertet i enhver forlovelsesring er selvfølgelig stenen og her har du mange valgmuligheder. Der findes et væld af forskellige sten og materialer til forlovelsesringe i de mange forskellige guldsmede, og du kan derfor finde noget til ethvert behov, smag og budget. Hvis du er i tvivl, kan du spørge personalet om gode råd. Du kan også få hendes venner til at spørge ind til hendes forestilling om den perfekte ring – på en måde som ikke vækker for meget mistanke, naturligvis. Så kan du få en idé om, hvad hun ville sætte mest pris på. 

Størrelsen

En ring skal gerne passe fra den første gang man tager den på – det samme er især tilfældet med en forlovelsesring. Det er dog ikke alle, som kenders deres kæreste ringstørrelse. Derfor kan det være en udfordring at finde den rette størrelse i første forsøg. Du kan lade dig inspirere af hendes andre ringe, som kan give dig et godt fingerpeg om den rigtige størrelse. Tag eventuelt ringen med til guldsmeden, så de kan få et bedre overblik oven den rette størrelse. Så bliver der ikke brug for at bytte ringen til en anden størrelse senere.

Prisen

En forlovelsesring kan komme i et væld af forskellige prisklasser. Nogle kan koste et godt stykke over 50.000 kr. Andre kan fås til et par tusinde kroner. Der findes ikke noget entydigt svar til den rette pris en forlovelsesring – det vigtigste er, at modtageren bliver glad for den. Derfor kan du tænke lidt over, hvad hun forventer. Hvis hun er helt ligeglad med prisen, har du meget frie rammer.