Foto: Shutterstoc

Vil du gerne blive god til præsentationsteknik, kan du heldigvis lære det lige her i København. Du kan få en skabelon, der er specielt tilpasset til dig.

Sponsoreret indhold

Kender du det, hvor hænderne bliver klamme, og både kinderne og halsen ildrød, når du skal stille dig op foran andre? Måske har du ikke fysiske reaktioner, men bliver ved med at rode i det, du skal sige. Lige meget hvad er det meget forstyrrende for dig, hvis du ikke er god til at holde oplæg for andre. Både mens du er under uddannelse og bagefter i arbejdslivet, bliver det nemlig forventet af dig, at du kan holde et oplæg. 

Derfor er det vigtigt, at du bliver god til præsentationsteknik, for det er nemlig noget, som alle kan lære. For mange er det faktisk noget, de har aflært sig selv med tiden. Som børn går vi jo bare ind i en forsamling og siger: ”Her er jeg.” Det er der mange, der aldrig kunne finde på som voksne. 

Heldigvis ligger et af de bedste steder i Danmark til at lære præsentationsteknik i København. Det er hos Vibeke Hastrup, der er uddannet skuespiller og coach. Hun kan derfor med enkle metoder hjælpe dig til at blive god til at stille dig op foran andre. Du kan læse mere om hende her

Derfor er det vigtigt at være god til præsentationsteknik

Måske tænker du, at når det med at præsentere noget for andre ikke er noget for dig, så kan du bare undgå det. Men det er desværre ikke sådan, verden fungerer. Du kan ikke bare undgå det, du ikke er god til. Selv hvis du får skabt en karriere, hvor det ikke er nødvendigt at holde oplæg, kan der dukke noget op i dit privatliv. Det kan være, at du virkelig gerne vil kunne argumentere på beboermødet for, hvorfor I skal have altaner, eller du gerne vil holde en tale til din mors runde fødselsdag. 

Derfor er der ikke andet at gøre end at bide i det sure æble og lære præsentationsteknik. Dermed kan du lære, hvordan du styrer din nervøsitet, så den ikke bliver altdominerende, når du stiller dig op foran andre mennesker. 

Teknikkerne er ofte meget simple, men samtidig meget effektive. Det er med til at gøre, at det ikke vil tage lang tid for dig at indlære dem, men at de for altid vil være med til at ændre den måde, hvorpå du holder oplæg. 

Ingen skabelon passer til alle

Noget af det ved præsentationsteknik hos Vibeke Hastrup, der er så unikt, er, at hun tager udgangspunkt i det enkelte menneske. Der kan være forskellige grunde til, at du ikke har det godt med at stille dig op foran andre. Hun prøver ikke at presse en skabelon ned over dig, men at skabe en, der passer til dig, så du kan bruge den fremadrettet. 

Der er altså ingen grund til at irritere dig mere over, at du ikke kan lide at holde taler, oplæg og lignende for andre, når det er så nemt at lære præsentationsteknik.